Kadi T-M (30) on enesekindel Võru naine, kes usub, et kindlat õnne valemit ei ole olemas. “Arvan, et õnne valemit ei ole olemas. Inimesed on erinevad ning erinevaid inimesi teevad õnnelikuks erinevad asjad. Olen õnnelik, sest mul on abikaasa, keda armastan ning mul on töö, mis mulle meeldib ja piisavalt palju vaba aega, et tegeleda oma hobidega,” räägib Kadi Gossip.ee rubriigile “Intrigeeriv 7”

Nimi: Kadi T-M
Vanus: 30
Tähtkuju: Kaksikud
Elukoht: Võru
Minust: Töötan Paco Promotion Agentuuris Eesti tantsijate ja hostesside mänedžerina.

1. Nimetage seitse pöörast asja, mida kõik inimesed peaksid elu jooksul tegema/ära proovima?

Minu arvates on kõik inimesed erinevad ning seega ma ei oska ka nimetada ühtegi pöörast asja, mida ilmtingimata kõik peaksid elu jooksul tegema või ära proovima. See, mis ühe jaoks võib pöörane tunduda, ei pruugi olla seda teise jaoks.

2. Mida teeksite, kui saaksite olla nädal aega nähtamatu?

Ilmselt teeksin täpselt samu asju, kui nähtav olles. Ma pole kunagi mõelnud, et kahju, et ei saa sinna või mõnda teise kohta minna, sest teised näevad mind… või teha midagi, sest olen nähtav.

3. Nimetage palun seitse lemmiksaadet mida vaatate/olete vaadanud?

Reporter
Ameerika supermodell
Oprah show
Ärapanija
Pealtnägija
Naistevahetus
Mida teie arvate?

4. Kui saaksite seitset asja enda juures muuta või saaksite seitse üleloomulikku võimet, siis mida muudaksite-sooviksite?

Ennast muuta kindlasti ei tahaks, kui siis ainult kehakaalu natuke väiksemaks. Sooviks, et maailmas ei oleks nii palju vaesust, et poleks haigusi ja kõik oleksid terved, et poleks õnnetuid inimesi, et ei oleks pahatahtlikke inimesi, et Eesti kliima oleks soojem ja et ei juhtuks õnnetusi ja looduskatasroofe, kus paljud kannatama peavad.

5. Mis on madalaim palk, mille eest olete nõus tööle minema?

Sõltub olukorrast. Kui oleksin töötu ja valikut poleks, siis ilmselt miinimumpalga eest.

6. Milline oleks teie meelest romantiline abieluettepanek?
Romantiline abieluettepanek võiks toimuda näiteks romantilisel õhtusöögil. Oma kogemustest võin muidugi rääkida seda, et kui oled leidnud inimese, kellelt sa seda ootad, siis ei omagi nii suurt tähtsust see, et kuidas see ettepanek täpselt tehakse.

7. Kas teate õnne valemit? Mis teid õnnelikuks teeb?

Arvan, et õnne valemit ei ole olemas. Inimesed on erinevad ning erinevaid inimesi teevad õnnelikuks erinevad asjad. Olen õnnelik, sest mul on abikaasa, keda armastan ning mul on töö, mis mulle meeldib ja piisavalt palju vaba aega, et tegeleda oma hobidega.

 

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT