Meie kuues vastaja rubriigis “Intrigeeriv 7”, Merilin Mandel  (21), räägib Gossip.ee-le, et ta armastab väga moodi ning et ta ei saa aru, miks mõned inimesed arvavad, et maakohtades elavad inimesed ei käi stiilselt riides. “Pealegi ma ei saa neist inimestest aru, kes arvavad, et need kes ei ela linnas, ei käi stiilselt riides. Nii mõnedki maakohas elavad inimesed võivad teha moekuses “linnatibile” silmad ette,” usub Võrust pärit kaunitar.

ANKEET

Nimi: Merilin Mandel
Vanus: 21
Tähtkuju: Veevalaja
Elukoht: Võru
Minust: Ma olen sõbralik, samas võin olla õel ja egoistlik, kangekaelne, julge, kaval – kui midagi väga tahan, pean selle saama ja saavutama. Olen naine, kes üldiselt ei varja tundeid ja emotsioone.


1. Mis on teie meelest mood ja mis on teie meelest moodne? Kes on teie meelest kümme moodsamat inimest Eestis?

Minu arvates on mood see, mida reklaamitakse igal vaateaknal, kuid moodne olla on teine asi. Ma ei kujutaks ette, kui kõik käiks riides ühte moodi. Mulle meeldib erineda teistest. Mina ise kannan riideid, mis mulle sobiksid ja oleksid mugavad. Pealegi ma ei saa neist inimestest aru, kes arvavad, et need kes ei ela linnas, ei käi stiilselt riides. Nii mõnedki maakohas elavad inimesed võivad teha moekuses “linnatibile” silmad ette. Pealegi see, kui sa kannad mingeid kalleid firmariideid ei tähenda veel seda, et sa oled maitsekas ja IN. Suht õõvastav on vaadata linnapildis kuidas 12-13 aastased koperdavad kontskingadega. Kui inimesele sobib mingi stiil ja ta kannab seda ilusti välja on silmale hea vaadata. Iga inimene käib nii riides, kuidas tal võimalik on ja meeldib. Eestis kõige moodsamini riietuv isik on Anu Saagim. Ta riietus on alati seksikas, erinev teistes ja vaatama kutsuv. Peale selle näeb ta oma vanuse kohta üllatavalt hea välja.

2. Kui palju kulutate aega ja raha oma välimusele? Millised on protseduurid mida teete kodus, mida käite salongides tegemas? Kui tihti ja mida teete?
Ma kulutakski enamus raha enda ilusaks tegemisi peale! Põhilised väljaminekud iga kuu on mul olnud ikka geelküüned ja ripsmepikendused. Juuksepikendusi olen vahetanud 3-4 kuu tagant ning kõik sinna juurde kuuluv nende hoolitsemiseks. Kui kosmeetilistest asjadest midagi soetan, siis seda jätkub ikka kauemaks ajaks. Kellele siis ei meeldiks olla jumekas? Solaarium on mu lemmik. Raha võib mul minna ilu peale kokku 2000-3350 kroonini kuus, oleneb kuust. Ma arvan, et see on väga normaalne, kui naised enda eest hoolitsevad. Põhiline on, et nad hästi tunneksid end. Liigselt võlts ei ole küll ilus, kuid samas veel koledam on hoolitsemata naine. Nii et usun, et igaüks kulutab oma välimuse peale täpselt niipalju kui tunneb, et on vajalik. Kodus ma teen juukse- ja näomaske. Salongis olen käinud juuksuris ja depilatsioonis. Juuksurisse satun kolme kuu tagant, depilatsoonis peaks käima kuu tagant. Kuna depilatsioon oli nii närvesööva valuga, otsustasin koduste meetodite kasuks.

3. Kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud? Mis on pööraseim asi, mida olete mõne mehe pärast teinud?

Jah, ma usun, et armastuses ja sõjas on kõik lubatud. Endale ei meenu küll midagi väga pöörast, mida oleksin mingi mehe pärast teinud. Ma usun, et kui ma peaksin mehe pärast midagi pöörast tegema hakkama, siis ta pole mind väärt lihtsalt… but never say never. Kuid minu pärast on küll nii mõndagi tehtud. Paar aastat tagasi ma tutvusin sõpruse eesmärgil rikka endast 10 aastat vanema mehega, kes kinkis mulle sünnipäevas kuldketi, andis niisama raha ja tegi välja. Mul oli muidugi seda imelik vastu võtta, kuid ta ütles, et tal on eluks kõik vajalik olemas ja miks ta ei võiks seda siis minu peale raisata. Lõpuks hakkas ta rääkima, et ma võiks tema juurde kolida jne. Ma lõpetasin sellise sõpruse kiirelt, kuna rikkus ei too õnne, õnneks on vaja armastust. Mu kunagine ekskutt tuli talvisel ööl häälega minu poole 135 km ja tegi sellise draama, kuna sai teada, et ma olin sõbrannaga klubis. Õnneks see suhe ei kestnud kaua, kuna ta oli armukade ja keelas mul igalpool käimise ära. Mulle ei meeldi olla kellegi vang, peab jääma ikka hingamisruumi ka.

4. Millises kaalus inimene on paks? Mida teie arvate, kas paksude inimestega suheldakse vähem? Kas teil on eelarvamused paksude inimeste suhtes?
Ei saa öelda, et “sina oled paks” ja “sina oled peenike”. Kuskil pole kirjas, et mingist kindlast kaalust hakkab ülekaalulisus. Lihtsalt osad inimesed on natukene kumeramate kehajoontega ja ümaramad. Mina ei vali enda sõpru küll selle järgi, kas ta on paks või peenike. Mul on väga mitmeid sõpru/sõbrannasid, kes pole nii hea figuuriga nagu mõne silmis võiks olla. Kui inimene on ise rahul enda kehakaaluga ja tunneb end sellisena ilusa ja rahulolevana, siis ma ei näe selles probleemi. Nooremana lihtsalt ei mõisteta seda tõde, kuid mida vanemaks saadakse, seda rohkem saadakse sellest aru.

5. Kui saaksite miljon krooni, et panna püsti üks megapidu, siis kes seal esineks, mis seal toimuks, mida seal pakutaks, …jne.

Oi see oleks üks vinge pidu. Pidu vallatutele ja kuumadele inimestele. Ma arvan, et see toimuks kuskil saarel, suures villas. Muusikamaitse ulatuks seinast seina. Igas ruumis oleks erinev stiil: RnB, dubstep, trance…põhimõtteliselt saaksid tulla peole kõik inimesed vastavalt oma muusikamaitsele. Basseini ääres teenindaks peolisi nappides riietuses mehed ja naised. Kindlasti ei puuduks peolt ka kuumad mees- ja naisstripparid. Ma arvan, et söögi- ja joogivalik saaks olema kirju: mereannid, puuviljad, pöörased kokteilid jne.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?
Ma muudaksin Eesti elus seda, et ma ei laseks võtta eurot käibele. Praegu on niigi tõusnud juba elektri- ja küttehinnad ning euro tulekuga tõuseks maksud veelgi rohkem. Üleüldse ma ei viitsiks nii palju metallraha hakata kandma rahakotis nagu eurodega see kaasneks. Praegu on niigi palju kodutuid ja vaesemaid peresid, kes ei tule toime oma eluga. Ma usun, et selliseid inimesi tekib juurde, kuna kõik kallineb.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?
Viimasena tegi mulle rõõmu ühe isiku kõne, kes on minust kaugel ja on saanud vähese ajaga mulle väga kalliks. Mind teeb õnnelikuks, kui mind ümbritsevad minu sõbrad ja perekond ning tervis on korras.

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT

[ot-gallery url=”gallery/merilin-mandel-mehed-on-minu-p%c3%a4rast-nii-m%c3%b5ndagi-teinud”]