“Olen alati olnud inimene, kes oskab rõõmu tunda ka väikestest asjadest,” ütleb kaunis loomasõber Sigrid Roosimägi (21) Gossip.ee rubriigile “Intrigeeriv 7”. Mida muudaks aga Sigrid Eesti elus, kuhu ja kuidas paigutaks 100 miljonit krooni ning teiste huvitavate küsimuste vastused, saate teada õige pea.

ANKEET

Nimi: Sigrid Roosimägi
Vanus: 21
Tähtkuju: Neitsi
Elukoht: Tallinn / Mustamäe
Minust: Ei pea ennast ideaalseks inimeseks, kuid olen mina ise – kõigi oma heade külgede ning vigadega. Olen suur loomasõber ning oman kodus kolme lemmikut. Küülikupoiss Pitsu(1,3a), Tsintsiljapoiss Juku (6,5a) ning Kass Toots(5a). Mulle meeldib mu töö hetkel ning üritan end tööalaselt veel edasi arendada, mitte jääda paigale seisma.

 

1. Milline on heaolu retsept? Kuidas teie lõõgastute ja “akusid” laete?
Tõeline heaolu retsept on pugeda teleka ees sooja teki alla, võtta kätte kuum teetass ja nautida mõnd tõeliselt head komöödiat koos tähtsa inimesega. Muidugi ei tohiks puududa ka magusa all lookas telekalaud. Sokolaadi vastu lihtsalt ei saa. Enamjaolt saabki niivisi lõõgastatud. Või siis televiisor hea raamatuga asendatud. Muidugi meeldib mulle käia ka looduses jalutamas, kuid eesti ilm seda alati ei võimalda.

2. Kui peaksite ennast võrdlema mõne tuntud raamatutegelasega – kellele te sarnaneksite? Miks just temale?

Ma arvan, et oleksin Pipi Pikksukk. Esiteks, on paljud mind Pipiks hüüdnud, kuna jõudu mul natuke on. Teiseks, mul on samasugused vallatud tedretäpid. Kolmandaks – olen sama rõõmsameelne ning positiivse eluhoiakuga. Miski ei kõiguta mind ja saan kõigega ise hakkama. Ja samamoodi pisut hull.

3. Kus ja millisena näete ennast kümne aasta pärast?

See küsimus on ausalt öeldes päris keeruline. Aga tahaks loota, et olen hea ema ning abikaasa. 31 aastaselt oleks nagu selleks aeg. Ja kindlasti töötan, sest kodune olla ei tahaks. Iseasi, kus ma töötaksin, sest hetkel ei ole veel mu maailmapilt väga paigas, õpin ennast jätkuvalt alles tundma. Seda kõike näitab aeg ja tuleb mis tuleb.

4. Mida teeksite, kui võidaksite 100 miljonit krooni? Kuhu ja kuidas selle paigutaksite?
100 miljonit? Võiks ju arvata, et ostaksin suure maja, uhke auto ja eralennuki, kuid.. Esimese asjana ostaksin lennupiletid oma perele, et nad saaksid tulla tagasi Eestisse ja ei peaks enam välismaal rügama äraelamiseks. Teiseks annetaksin kindlasti suure osa ära, varjupaikadele, haiglatele ja teistele abivajajatele. Kolmandaks, ostaksin väikese maja Nõmmele. Kuhu mahuks ära terve mu armas perekond. Ja siis täidaksin oma suure unistuse, millest teile praegu rääkima ei hakka. Üks, mis kindel, tööd teeksin edasi ja niisama laristama ei hakkaks.

5. Kas vastab tõele: “Riie ei riku meest”?
Ei ole selle väitega päris nõus. Kui võtta nii, et riie ei riku välimust, siis rikub ikka küll. Värvus ei loe, küll aga riiete iseloom. On vahe sees, kas on seljas kaltsud või ülikond. Kui aga võtta nii, et riietus ei riku mehe iseloomu, siis seda ei saa ka nii otseselt võtta. Siin oleneb asi juba aga inimese iseloomust. Mõnel on ükskõik, mis seljas on, sest ta on tema ise. Mõni aga muutub uhkemate riietega märksa ülbemaks. Ehk siis mõnda meest siiski riie rikub.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?

Ei laseks vangidel voodis vedeleda, vaid paneksin nad tööle ning endale ise elamisraha teenima. Vangla peaks olema siiski karistus, mitte laiskavorstide kuningaloss. Teenigu endale leib ise lauale ja maksku ohvritele/ohvri peredele. Lisaks kindlasti ei laseks nii kergekäeliselt mõrvareid välja, kuna suurem osa neist tapab uuesti. Mille jaoks katsetada ja ausate kodanike eludega riskida.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

Viimati pakkus tõeliselt rõõmu aastapäev kallimaga, kui sai kahekesi koos veedetud imeliselt romantiline laupäev. Kuid mis mind õnnelikuks teeb? Peaks mainima, et kõik mis mind ümbritseb. Kallid inimesed, kes oskavad iga päeva päikesega täita. Loomad, kes suudavad alati lohutada ning naeratuse näole tuua. Päike ja sinine taevas, meri, sokolaad, meeldivad töökaaslased, lapsed, loodus ja kõik muu. Olen alati olnud inimene, kes oskab rõõmu tunda ka väikestest asjadest.

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT