Tartumaal elav ning tervishoidu õppiv Sille Raudsepp (20) räägib Gossip.ee-le, et kui ta ka saaks kümme soovi soovida, siis tegelikult ta hinges vajaks vaid kolme: “Kui ausalt öelda, polegi mul nii palju soove vaja. Piisab ka kolmest. Esimese asjana sooviksin, et vanaema tervis oleks korras. Teisena, et võidaks lotoga. Tean, kes seda ei sooviks! Kolmandaks sooviks oleks, et mul oleks oma kodu. Olgu ta pisikene või suur. Peaasi, et minu oma.”

ANKEET

Nimi: Sille Raudsepp
Vanus: 20
Tähtkuju: Lõvi
Elukoht: Tartumaa
Minust: Õpin Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis, hetkel akadeemilisel puhkusel

1. Kirjeldage palun oma n-ö keskmist päeva… millal äkate, mida teete, kus käite, jne..

Kuna olen suur unimüts, siis ärkan tavaliselt 10-11 paiku, kui on võimalust. Kuna elan koos haige vanaemaga siis suure osa päevast veedan temaga. Teen süüa, koristan jne. Õhtul kui ema koju tuleb on minul nagu vaba aeg. Sisustan selle loomulikult sõpradega veetes ja vahel ka omi mõtteid mõeldes.

2. Kui palju olete kokku puutunud kooli vägivallaga? Kas teate kedagi isiklikult, keda on kiusatud (kui jah, siis mille pärast? kas keegi sekkus?
jne) Kas koolivägivald on Eestis tõsine teema?

Ma arvan, et koolivägivalda esineb rohkem alg – ja põhikoolis. Tean, ühte last, keda kiusati koolis just sellepärast, et tal ei olnud nii uhked asjad kui teistel ja ta polnud nii jõukast perest. Loomulikult parandas seda asja koolivahetus. Nüüd on asjad korras ja ta on nagu iga teine laps. Kuid ma arvan, et koolivägivald on suur probleem ja midagi tuleks kindlasti ette võtta.

3. Kui teil täituks kohe kümme soovi, siis mida te sooviksite?

Kui ausalt öelda, polegi mul nii palju soove vaja. Piisab ka kolmest. Esimese asjana sooviksin, et vanaema tervis oleks korras. Teisena, et võidaks lotoga. Tean, kes seda ei sooviks! Kolmandaks sooviks oleks, et mul oleks oma kodu. Olgu ta pisikene või suur. Peaasi, et minu oma.

4. Mille peale teil kõige rohkem raha kulub? Mille peale tahaksite kõige rohkem kulutada?

Kuna ise tööl ei käi, siis pole seda raha alati. Aga kui on, siis ikka kulub see enda peale. Rohkem tahaks kulutada.. paneb kohe mõtlema. Ma arvan, et siiski enda peale tahaks rohkem kulutada, kuna see mida saab kulutada, pole palju.

5. Milline on teie unistustetöö? (millised oleks töökohustused?, milline oleks töökeskkond?, milline oleks palk?)
Kuna mulle meeldib väga kujundada asju, paigutada ja värvidega mängida, arvan, et see unistuste töö oleks sisekujundaja. Töökeskkond võiks olla alati rõõmsameelne ja kokkuhoidev.

6. Kas vastab tõele: “Vana arm ei roosteta”?

Üks leiab, et vana armastus muutub nagu hea veingi aastatega ainult paremaks. Teine arvab, et jahtunud suppi pole mõtet üles soojendada. Nii et ei teagi.

7. Mida arvate ennustajatest? Kas ise olete kunagi ennustaja juures käinud? (Kui jah, siis kas ennustus läks täppi,…)
Ennustajad. Ei ole käinud ühegi juures, ega lähe ka. Ju siis olen nii ebausklik. Lihtsalt mina ei usu neid. Ja näiteks need inimesed, kes kõnnivad tänavapeal sulle vastu ja küsivad, luba ma ennustan, kas need on mingid ennustajad? Minu arvates ei. Mõned mu tuttavad on sinna sattunud ja ma arvan, et kui sulle öeldakse, et nii juhtub, siis sa hakkadki nii elama, et see juhtuks.

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT