Seksika seebistaari Eddie Cibriani (36) (“Sunset Beach”, “Beverly Hills 90210”) seaduslik abikaasa Brandi Glanville (36) jättis mehe maha, põhjuseks Eddie pidevad armuafäärid ning suutmatus talle truu olla.

Brandi rääkis eksklusiivselt ajakirjale Us Weekly kuidas Cibrian ja tema on otsustanud mõnda aega lahus olla. Paaril on kaks poega – Mason (6) ja Jake (2). “Tegin selle otsuse mõeldes lastele, soovin neile parimat”, jagas Brandi arvamust ühiste laste heaolust.

Viimase pommina sai Eddie ja Brandi abielule saatuslikuks mehe väidetav afäär laulja ja näitlejanna LeAnn Rimesiga (26). “Nad väärivad teineteist!” kõlab Brandi sarkastiline kommentaar.

Eddie ja LeAnn jäid haledalt vahele 17. juulil ühise sõbra koduaias ameledes, kahjuks või õnneks jäädvustas keegi salakaval kõik videolindile, mis peagi internetti levis. Kuulduste järgi veetis armunud paarike hiljuti aega ka renditud majakeses Los Angelese lääneosas.

Kus suitsu, seal tuld – nüüd on avalikkuse ette tulnud Eddie järjekordne “luukere kapis”, milleks on armulugu 24-aastase modelli Scheana Marie Jancaniga. Tundub, et Brandil on targem oma käed sellest mehest heaga puhtaks pühkida.