Anu Saagim räägib ajakirjale Nädal antud intervjuus, et talle meeldib kui asjad kestavad aastaid. Küsimusele, kas ta annab meelsasti oma riideid ära, kui neid enam ei kanna, vastab Anu nii: “Mulle meeldib, kui asjad kestavad aastaid. Ses mõttes olen ma hästi kehv äraandja.”

“Ma olen hästi hoolitsev, lasen rõivad ära puhastada ja pakkida ning viie kuue aasta pärast võib meelde tulla, et mul on selline asi ja mul on just praegu seda vaja,” räägib Anu.

“Klassikalised asjad on mul kapist alati võtta ja ma ei pea jooksma mööda poode. Ma niikuinii vihkan ostukeskusi!”

Anu paljastab ka, et kapis on tal kõige rohkem teksaseid ja T-särke. “Ikka teksad ja valged T-särgid. Neid on mul tohututes kogustes. Need on alati kindel minek. Kui on mingi kiire värk, siis sellega ma mängin ikka välja, panen mingid ehted juurde,” ütleb Anu ja teatab, et teksapaari on tal liiga palju. “Mul on olnud ka selline loll komme, et kui oli mingi väga hea lõige, siis ostsin kohe kaks paari. Nüüd on see üle läinud. Aga toppe ostan ikka veel topelt. Mul on isegi selline situatsioon olnud, et fotograaf küsis: Anu, kas sa oma pluuse pesed ka?”