Kristen Stewarti ja Emma Watsoni vahel on riid. Nimelt usub 20-aastane Twilight´i näitlejanna, et Emma jahib tema armastatut – Robert Pattinsoni, kirjutab Briti ajakiri Heat.

Kristen Stewart, kes kuulduste kohaselt kord käib ja kord ei käi Robert Pattinson´iga on armukadedusest lõhkemas. 

Emma ja Robert kohtusid juba 2005. aastal, kui filmiti üheskoos filmi “Harry Potter and the Goblet of Fire“. Pattinson on meedias Emmat kõvasti kiitnud ning teda armsaks kutsunud. Miski on Kristenile ka märku andnud, et asi on kahtlane. “Kristen on lisaks veel kade asajolule, et Emma ja Robert on mõlemad Inglismaalt ning omavad sarnast kultuurilist tausta,” räägib allikas.

Allikas rääkis ka, et Emma on Stewartit avalikult kritiseerinud, Stewart olevat staar, kes müüb ennast läbi “seksi”. Emma arvates on tema Twilighti karakter bimbolik ning film müüs tänu “seksile”. Stewart on selle ütluse peale südamest solvunud ning ei tunne kuidagi, et ta halb näitleja oleks või rolle tänu “seksikusele” saaks.

Väidetavalt on Stewart lisaks Emma ja Roberti lähedase suhtlemise üle armukade ka Roberti agendi Stephanie Ritz´i peale. “Stewarti ja Robi suhe on karidele jõudmas,” lisas allikas.

Loodetavasti Robert ja Kristen purutülli ei pööra, sest miljonid fännid ootavad nende ühist romantilist etteastet Twilight Saaga järjes “Breaking Dawn”, kus Robert mängib seksikat Edward Cullen´it ja Kristen tema armsamat Bella Swan´i.  Filmi järg peaks kinodesse jõudma 2011 aasta sügisel.