“Spordiga on mu suhe pikk ja palav. Olin 5-ne kui ema mind tennisetrenni viis. Edasi tuli juba ujumine ja spordiklass ja sealt edasi TSIK – kokku hea 10 aastat. Seejärel moodne viievõistlus ning lõpuks epee– vehklemine. Võistlusspordile tõmbas aga kriipsu peale vana ja tõsine sporditrauma,” räägib Ujumisliidu president ja poliitik Evelyn Sepp portaalile Eesti Sport.

“Eks vahepeal ole igasuguseid aastaid olnud, kuid mida aega edasi seda selgemaks on saanud äratundmine, et istuva ja pingelise töö kõrvalt lihtsalt peab aega sportimiseks leidma, sest muidu ei pea lihtsalt vastu… Nii et 4-5 korda nädalas. Olgu see siis spordisaal, jooksurada või ujula, kõik sobib.”

Kelle tegemistele lisaks ujujatele veel Evelyn veel kaasa elab? “Tennis ja võistlustants on kohe ujumise järel ning üks kirg on mul veel – võitluskunstid. Olgu siis taekwon-do või kick-poks, adrenaliini pakuvad need igatahes küllaga,” räägib Evelyn ning lisab:

“Ja loomulikult, kui on talv, siis elan kaasa Eesti suusatajatele ja kui on suvi, siis kergejõustiklastele nagu ikka. Eesti on nii väike, et minumeelest iga rahvusvahelise klassiga sportlane, kes end omal alal maailma tippu murdnud, väärib kogu Eesti toetust ja tunnustust. Me oleme rahvana nii väikesed, et iga Eesti sportlase edu on teatud mõttes anomaalia…”