Ashton Kutcher´i ja Demi Moores´i abielu on ohus. Teatavaks sai näitleja suhe Brittney Jones´iga, kes on tema abikaasa poole noorem koopia.

Nädal aega püüdis Ashton Kutcher skandaali vältida, kuid talle said saatuslikuks 21 aastasele kaunitarile saadetud ja eile meedias avaldatud salajased sms-id.

“Millal Sa järgmine kord majas üksinda oled?” küsib Brittney 11-l augustil.

“Ma pole kindel. Võib-olla nädala lõpus,” vastab Kutcher.

Kutcher ja Brittney Jones kohtusid Lucky Strike Lanes´il Hollywoodis 24 juulil. Brittney kirjutas oma numbri salvrätiku peale ja andis Ashton´ile. Peatselt saatsid nad teineteisele julgeid sms-e stiilis “Mis Sul seljas on?”.

Kolm päeva hiljem läks asi juba tõsiseks. “Kell 10 õhtul sms-is ta (Kutcher toim.) “Kas Sa oled hõivatud?”” räägib üks allikas nädalalehele. Samal õhtul kohtusid nad ühel parkimisplatsil. Koos sõideti üle 30 miljonit krooni maksvasse luksusvillasse Beverly Hills´is kus 32 aastane näitleja elab koos oma 47 aastase abikaasaga. Kutcher kinnitas, et tema pere on ära sõitnud. Seejärel lendasid riided seljast.

“Me suudlesime. Ta silitas mind, suudles mu kaela ja ütles, et ma olen armas,” jutustab Brittney ning kirjeldab Kutcher´it kui kergelt närvilist kuid kogenud ja hoolivat armukest.

Ühel koosveedetud ööl nõudis Ashton Kutcher, et Brittney kustutaks ära kõik sms-id, mis nad teineteisele saatnud olid. “Ta ütles, et see võiks talle halba teha,” ütleb Brittney. Kuid järgnevate kuude jooksul kontaktis olles jättis Brittney alles mitmed uued teated. Just need paljastavadki nüüd näitleja kaksikelu.

5-l septembril katkestas Kutcher suhte armukesega sms-i teel: “Hetkel arvan ma, et ma ei peaks rääkima ühegi teise naisega peale oma abikaasa.”

Brittney Jones´i näed ka SIIT