Endine rahvastikuminister Urve Palo (38), kes liugleb peagi tantsupõrandale saates “Tantsud tähtedega”, räägib ajakirjale Kroonika, et pingeid on kõige parem maandada omaette olles.

“Lihtsalt et saan olla rahus oma mõtetega, ei pea suhtlema, või loen, vaatan televiisorit, magan. Üksiolek on kõige parem ravi. Ja eks me abikaasaga võimaldame üksteisele õhtul tund-pool, et tõesti – uks kinni ja oled natuke rahus, omaette. Siis oled nagu teine inimene.”

Kuidas aga armastab Urve koos abikaasaga vaba aega sisustada? “Meile meeldib kinos käia,” räägib Urve. “Meile meeldib minna tütrega (viieaastane Laura Marii – toim.) aeg-ajalt kohvikusse. Räägime juttu, sööme midagi. See on meie aeg kodunt väljas. Pärast ei pea keegi koristama.”

“Meile meeldib ka kodus külalisi võõrustada. Just selline neli kuni kuus inimest seltskonnas. Kõik ümber laua, meie teeme toidu. Minu mees on põhikokk, mina olen abitööline, kes teeb salatid, aitab magusaga ja koristab. Ja siis räägime sõpradega juttu maast ja ilmast, tunneme end hästi. Tihti ongi nii nädalavahetused kinni.”