Kuumim teema jetset-maailmas ja kuninglikes kodades on hetkel printsess Madeleine´i (28) ja kreeka miljardäri skandaalse poja Stavros Niarchos´e (25) suhe. “Nad oleksid teineteise jaoks perfektsed,” ütleb allikas rootsi nädalalehele Hänt Bild.

Kui prints Nikolaus ja Tatiana hiljuti abiellusid, viibis külaliste hulgas ka rootsi printsess Madeleine, kes nagu tavaliselt meeste tähelepanu keskpunktis oli. Kauni printsessi tähelepanu oli aga suunatud vaid ühele kreeklasele, kelleks oli Paris Hilton´i eks-boyfriend Stavros Niarchos. Järgmisel päeval kajastas meedia laialdaselt sädet, mis Madeleine´i ja tüdrukutemagneti Stavros´e vahel kohe tekkis ning kirjeldas kuidas paar terve öö koos tantsis. “Neil oli silmi vaid teineteise jaoks,” ütleb üks pealtnägija.

Alates sellest sügisest on Madeleine´i uueks koduks New York. Printsess ja Stavros elavad sarnast elu ja liiguvad samades ringkondades. “Madeleine ei saa hakkama selle suure tähelepanuga, mis talle Rootsis osaks langeb. New Yorgis saab ta elada anonüümset elu ja tal on siin lai suhtlusringkond,” ütleb allikas.

Stavros on viimastel aastatel palju New Yorgis elanud ning käib samades baarides ja ööklubides, mida külastab Madeleine. Ka talle ei meeldi suur tähelepanu, mis talle ta kodumaal Kreekas osaks saab. Stavros´e suguvõsa on üks Kreeka rikkamaid ja tema staatus on lähedane kuninglikule. Puhkusegi veedab playboy kuulsusega noormees samades paikades kus Rootsi printsess – suvel luksuslikul Rivieral ja talvel eksklusiivses Verbier´s.  Suurt tähelepanu pälvis Stavros´e suhe Paris Hilton´iga, mille ta aga otsustas katkestada. Välimuselt on Stavros sarnane Madeleine´i endise kihlatu Jonas Bergström´iga – pruunid lokkis juuksed, poisilikud näojooned ning midagi ohtlikku silmades. Mõlemil on “paha poisi” ja “naistemehe” kuulsus. Kuid Stavrosele lähedalseisev isik ütleb: “Stavros on juba tükk aega vaba olnud ja sarved maha jooksnud. Nüüd tahab ta kohata oma elu naist.”