Modelliilmas tuntust kogunud Beatrice’il on ka söögitegemise peale annet ja tunnet. Eriti kuulus on tema borš, mida Beatrice’i ja tema abikaasa, DJ Priit Kuusiku veidi vähem kui aasta tegutsenud kodukohviku nAnO lõunatajad-õhtustajad taevani kiidavad ja alailma küsivad, kirjutab Arter.

Beatrice peabki end rohkem supispetsiks, armastades ise väga suppe süüa. Ent ka pastaroad on tema ala. “Priidu käes seevastu kukub hästi välja saia- ja leivaküpsetamine ning kõik magus. Praegu avastab ta tasahilju šokolaadimaailma,” avaldab naine killu pere tööjaotusest ja lisab, et kui tal Ärma talust saadud juuretisega leib ei kerkinud ega kerkinud, võttiski mees asja üle ja äkitselt kõik toimis.  

Ka kalast peetakse väga, viimati käis ahjus koha. See oli 1. septembril, kui nAnO oli inimestest nii pungil, et Beatrice’il oli toimetamisest silme ees must. Muide, ka president Ilves koos perega käis just siin kooli algust tähistamas. Iseenesest pole Betrice’i kala midagi keerulist: see praetakse võis kergelt läbi ning pannakse koos veini ja maitseainetega ahju küpsema. Vaid küpsetusajaga ei tohi minutitki eksida.

Siit pole ka eriti raske tuletada Beatrice’i köögi alustala: pakutakse ainult seda, mis perele endale väga maitseb ja mida ka ise süüakse. Kuigi lihtsus on neile söögi juures ülioluline, reedab kas või sametjas ja suud tulitama panev kõrvitsasuppki, mida maitsta võtan, et selle pere siit-sealt maailmast kokku nopitud maitsemaailm on sama lopsakas ja värviline nagu kohvik ja selle serviisidki.

[ot-gallery url=”gallery/president-ilves-k%c3%a4is-koos-perega-beatrice-kohvikus-nano-kooli-algust-t%c3%a4histamas”]