“Tihtilugu kogunes mu ümber kamp suuremaid poisse, kes ütlesid, et nüüd mängime sussi. See tähendas, et võeti raha ära ja anti peksa,” meenutab ennustajana kogu Eestile tuttavaks saanud Edgar Egipte, kelle lapsepõlv oli üks lõputu kannatuste rada.

Mehele meenuvad lapsepõlvest siiani vaid tülitsevad ema-isa, tühi kõht ja koolikiusamine, kirjutab Naisteleht. Nii lõppes ka Edgari koolitee vaid kolme klassi haridusega.

Kõik see kokku muutis Edgari elu eelkõige psüühiliselt väga raskeks. “Olin pidevalt nii pinges, et ei suutnud õppimisega kaasa minna. Mu pea muutus raskeks nagu kivi,” räägib ta.

Seepeale koolist teatati emale, et poiss on debiilik, ja kooli juhtkond suunas ta psühhoneuroloogiahaiglaase. “Tükk aega olin seal arvel,” tunnistab mees.

“Tee, mis sa tahad, aga ka täna, ligi viiskümmend aastat hiljem, ei suuda ma kõiki neid kiusamisi, peksmisi ja alandusi unustada. Siiamaani teevad haiget,” tunnistab Edgar kurvalt. Ta ütleb, et on küll kiusajatele andestanud, aga mälupilte see ei kustuta.