Laulja ning seltskonnakaunitar Charlene Renniti (23) sai tunduks juba 16 aastaselt, kui tal õnnestus vaatamata noorele eale pääseda Eesti eurolaulu finaali, lisaks on Charlene ka pidanud MTV Eesti reporteri ametit, teinud modellitööd ning üles astunud õhtujuhina. Viimasel ajal on Charlene veetnud palju aeag välismaal, kuid nüüd on särtsakas ja kaunis neiu taas Eestis. Gossip.ee uuris Charlenelt kus ta ringi rändas ning kauaks plaanib Eestisse jääda.

Te olete viimasel ajal palju ringi rännanud ning välismaal elanud. Rääkigei täpsemalt, mis riike te viimasel ajal külastnud olete ning millega seal tegelesite?
Kui täpsustada, olen juba augusti keskpaigast täiesti rahulikku Tallinna elu elanud. Pole lihtsalt tundnud sisemist tungi end koguaeg nähtavaks teha. Suve esimese poole veetsin Pariisis. Tegelesin eneseotsingute, erinevate isiksusetüüpide lahtimõtestamise ja molluskite sööma õppimisega. Jah, tõsi see on, et seiklusi sadas mu teele nagu Pipi Pikksukkal, aga teisiti ma oma elu ette ei kujutakski.

Kas nüüd plaanite Eestisse pikemaks ajaks jääda, kui kauaks täpsemalt ning mida plaanite Eestis tegema hakata?

Kavatsen siia jääda täpselt nii kauaks, kui vaja. Erinevalt aastatepikkusest meediatööst panen end seekord proovile veidi teises valdkonnas. Nagu ikka, ei löö risti ette millegi ees, kuid ette ei pasunda ka.

Mis on reisimise plussid ja miinused? Millest välismaal olles kõige rohkem puudust tunnete?

Plussideks kindlasti silmaringi avardumine, erinevate kultuuride- ja inimtüüpidega tutvumine. Endaga sõbrunemine. Olen muutunud märksa avatumaks ning paindlikumaks selle kinnise ja hukkamõistva eestlase näol, kes enne olema kippusin. Olen oluliselt vabameelsem, seiklusrikkam, suhtlusaltim ning isegi kartmatum. Tunnustan üha enam neid, kes ei pelga vabadust elada oma enese elu.

Mis on teie lemmikriik (linn) ja miks? Kas olete mõelnud ka kunagi jäädavalt Eestist ära kolida ning kuhu?

Marrakech oma mitmekesisuses on inspireerivaim. Pariis oli, on ja jääb mu teiseks kodulinnaks. Ma ei ole kunagi mõelnud jäädavalt end ühegi kohaga siduda. Kogemus on näidanud, et klammerdumine on minu puhul nii eneseteostusele- kui arengule pigevm pidurdavaks faktoriks.

Ilma milleta te kunagi kodust ei lahku (va telefon ja võtmed)?
Ilma energia ja särata end kodust lahkumisega ei piina. Ilma powerita ei vaevu isegi telefonile vastama, kuid bad hairday puhul olen skype-is online.

Olete alati väga stiilselt ja maitsekalt riides, kas soetate on riided ja jalanõud peamiselt välismaalt või kannate ka kodumaiseid brände? Kes on teie lemmikmoelooja?
Enamasti soetan oma riided fantastilistelt Eesti moeloojatelt. Aldo Järvsoo ripub mul mingitpidi vähemalt ülepäeva küljes, Liina Stein muutis mu suve oluliselt bravuurikamaks ning ei saa jätta mainimata Riina Põldroosi ning Arne Niidu õhtukleite, Liisi Eesmaa latekskostüüme ega Britt Samosoni 3D kleidikesi. Mitte vähem glamuurne ei olnud ka vanaema-ajast päris punane plisseeritud kleidike, mille ühe peo käigus Marta Vaariku Morš-ist endale selga kauplesin. Ühesõnaga on mu riided ning stiil kodukootud. Muude aksessuaaride puhul mängib rolli juhus.
Välismaistest disaineritest on lemmikud Westwood, McQueen, Balenciaga, Vikot&Rolfi, Givenchy, Gareth Pugh ja Hussein Chalayan.

On teil mõni fetiš?

Jah, mul on konkreetsete isikuomaduste- ja välimusega meeste vastu fetish.

Milliseid omadusi hindate kõige rohkem meestes?
Hindan neid omadusi, mis kestavad kauem, kui armumise kestel. Ühesõnaga hindan püsivaid omadusi.

Kuidas hoolitsete oma välimuse eest – teete te regulaarselt mingit trenni, millised on teie igakuised iluprotseduurid?

Teen seda, mida tunnen, et hetkel teha tahan. Keha on üks ausamaid sõpru ja ütleb alati mida vajab – sellest lähtungi! Mul pole igakuiseid iluprotseduure. Maniküüri suudan ise teha ja saunas käimiseks pole ka abilisi vaja. Vaid head massaaži otsin väljaspool kodu, kui isiklik seljamudija hetkel puudub.

Mis paneb teid nutma?

Kõik, alates kaastundest-süütunde- kuni füüsilise valuni välja. Olen jube vesistaja. Nutan isegi sibulat hakkides.

[ot-gallery url=”gallery/charlene-rennit-gossip-ee-le-olen-muutunud-m%c3%a4rksa-avatumaks-ning-paindlikumaks”]