Piret Aava, endine modell, kes üle kümne aasta tagasi Eestimaa tolmu kandadelt pühkis ja New Yorki külla läks, otsustas toona sinna vaid natukeseks elama jääda. Elu tahtis aga teisiti – lisaks modellitööle, muu hulgas tööle Playboy modellina, alustas ta ka õpinguid, et saada kosmeetikuks. Ilutegijana töötab ta ka praegu, kirjutab ajakiri Buduaar.

Enne New Yorki kolimist elas Piret mõnda aega ka Itaalias ja Türgis ning modellile kohaselt ei tundnud ta ka New Yorki minnes kohanemisraskusi, sellises linnas poleks selleks ilmselt ka aega olnud. “New Yorki ei kutsuta niisama City that never sleeps. See ongi selle linna puhul ainulaadne, et sa võid kõike saada ja teha 24 tundi ööpäevas,“ räägib Piret. Muide, Eestis käib naine keskmiselt korra aastas ning eriti soojad suhted on tal Eesti köögiga. “Vahetevahel loen ka ajalehtede pealkirju, aga see on kõik. Nimed jäävad järjest võõramaks,“ tunnistab ta, et on Eesti elust võõrdumas.

Piret ise on vahepealsete aastate jooksul jõudnud palju – sealhulgas töötanud juba seitse aastat ilusalongis Warren and Tricomi jumestaja ja kulmuspetsialistina. “Teen ka töid salongist väljaspool, näiteks New Yorgi moenädala moe-show’dele, reklaamidele ja videotele,“ tutvustab ta oma tegemisi. “Mul on oma soe kodu ja töö, mida armastan, ning sõbrad ja vanemad, kes minust hoolivad.“ Tõsi, tema vanemad elavad küll Eestis.

 

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________