“Varem oli mu huvi tulevikus juhtuva vastu suurem kui keskmisel inimesel. Praegu ma sellega ei tegele, loodan rohkem saatusele,” sõnab esimese “Selgeltnägijate tuleproovi” võitja Nastja, kellest algaval telehooajal saab saatesarja “Tantsud tähtedega” üks võistlejaid Õhtulehele.

Nastja kummutab arvamuse, nagu oleks saate tootjad sõlminud temaga eraldi lepingu, mille kohaselt ei tohi ta oktoobris algava saate võitjat välja öelda mitte kellelegi – isegi, kui too isik talle juba teada peaks olema. “Midagi sellist pole olnud! Ma olen seda varem ka juba öelnud, et mida rohkem sa maailmast tead, seda vähem hakkab sulle korda minema selle ennustamine, mis tulevikus juhtub. Ühest tulevikku ei eksisteeri, see muutub kogu aeg vastavalt sellele, kuidas inimene areneb,” kehitab ta oma tantsupartneri ja õpetaja Marko Mehise kõrval istudes õlgu.

“Minuga sõlmiti tavaline leping, nagu teistegagi. Kõik läheb täpselt nii, nagu minema peab,” märgib õbluke mustlasverd naine eelmise teema lõpetuseks, seekord tõsise näoga. “Ma ei saa öelda, et oma võimete kasutamisest täiesti loobunud olen – kui on vahel vaja õiget otsust teha, ikka kasutan. Aga üldiselt püüan rohkem iseendale loota ja lihtsalt õigesti käituda,” selgitab ta.