Angelina Jolie´l on enam kui 25 täiskohaga töötajat, kes tegelevad majapidamise ja lastehoidmisega. Andmed pärinevad Jolie argipäevast Lõuna-Prantsusmaal asuvas lossis Chateau Miraval, mida ta koos Brad Pitt´i ja kuue lapsega üüris 2008-l aastal.

“Maja oli täis lapsehoidjaid Vietnamist, Kongost ja USA-st. Neil oli neli medõde, üks arst, kes oli ööpäev läbi valves, kaks isiklikku assistenti, kokk, majapidajanna, kaks koristajat, üks asjaajaja, neli ihukaitsjat ja kuus endist sõdurit, kes piirkonnas patrullisid,” kirjutab Andrew Morton raamatus “Angelina: An unauthorized biography”.

Vaatamata suurele staabile ei leia Angelina Jolie, et tal jääb aega iseenda jaoks. “Ainuke kord, mil ma olen üksi, on siis kui käin dushi all. Kuid see ei kesta kunagi kaua. Tavaliselt koputab keegi uksele ja tahab sisse pääseda,” ütleb ta. Kuid ta ei kurda. “Kui ma olin noorem, siis otsisin alati midagi, mis oleks metsik ja täis elu. Nüüd on mul see. Se on kõige ilusam kaos, mida ma tean.”

Üht tavalist päeva kirjeldab kuue lapse ema järgnevalt: “Ma ärkan. Neli last on koos minuga voodis, samal ajal kui Brad räägib telefoniga ja hoolitseb kaksikute eest.”

35 aastase näitlejatari arvates aitab tal olukorda kontrolli all hoida just elukaaslase toetus. “Me tegutseme kordamööda. Nüüd kus tema töötab, olen mina lastega kodus. Nelja kuu pärast igatsen juba selle järele, et midagi teha. See toimib, kuna mul on fantastiline partner,” ütleb Angelina Jolie.