“Mul on alanud uus eluetapp, kutsun seda ise mugavustsoonist väljumiseks,” kirjeldab oma praegust eluperioodi aastaselt õppetsüklilt Pariisist naasnud džässlauljatar ja arhitekt Rebecca Kontus (26) ajakirjale Naised.

Laiemale publikule Eurovisiooni lauluvõistlusel osalemisega tuntuks saanud lauljatar Rebecca abiellus 2007. aastal oma kauaaegse sõbra Veikoga, mõni aasta hiljem ilmus aga uudis suhte purunemise kohta. “Abielu on tõepoolest lahutatud. Saame omavahel siiani normaalselt läbi ja kuigi see oli kurb sündmus, tuleb oma eluga edasi minna,” ütleb Rebecca.

Rebecca jaoks on oluline teha nüüd teoks neid asju, mida ta varem mingil põhjusel ei julgenud või ei saanud teha. “Mul on alanud nagu uus elu. Loomulikult on lihtsam teha seda, millega oled harjunud. Mõnikord lepid olukorraga ega muuda midagi, aga alati nii ei saa.” Just sellepärast otsustas Rebecca mitte jääda möödunut taga nutma, vaid minna õppima Pariisi ühte mainekamasse džässiakadeemiasse CIM. Ta koges viimase aasta jooksul enda sõnul seda, mida oleks võinud palju varem järele proovida.