“Mind ajab närvi ja vihale, et sellistest inimestest räägitakse! Kas nüüd on meil uus staarmõrvar või? Kes kurat on mingi Vjatšeslav? Ta ju tapab inimesi,” põrutab näitleja Merle Palmiste ajakirjale Naised.

“Avalikkuse tähelepanu aga kütab sedalaadi inimesi üles, nad saavad mingi rahulduse sellest. Mulle väga meeldis üks lugu, kus keegi pani pühamu põlema. Seal öeldi, et selle inimese nime me enam kunagi ei maini, teda ei ole enam olemas. Jumal tänatud, et kurikamees kätte saadi. Minu suurim kaastunne kannatanutele. Tegi, saagu karistada, tehku vanglas oma liblikate ja lilledega pilte,” räägib Merle.

“Loomulikult ei saa kunagi kohe aru, kellega tegu. Mul kui näitlejal on mingi professionaalne kretinism arenenud, kuna pean mängima tõetruult erinevaid rolle. Vaatasin dokfilmi sarimõrvaritest ja enamik neist olid pealtnäha normaalsed inimesed, mängisid oma rolli hästi välja. Inimene on saladus ja enamikul juhtudel seda päris nägu ei näe. Iseennastki ei tunne sada protsenti.”

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________