Soome kõmuajaleht Hymy lubas kinni maksta realitisaatest “Big Brother” esimesena välja kukkunud blondi Maria silikoonid.

BB-Maria rääkis ajalehele Ilta-Sanomat, et läks “Big Brotheri” majja võistlema ainult ühel eesmärgil – lootes saada niivõrd kuulsaks, et mõni väljaanne talle silikoonrinnad ostaks.

Koos Jani-nimelise võistlejaga esimesena “Big Brotherist” välja hääletatud Maria unistus võibki nüüd täituda. Vaatamata seigale, et blondiinike suutis saates püsida vaid nädala ning esimesena naisena välja langes, teatas ajakirja Hymy juhtkond, et tüdruku rinnalõikus võib juba lähiajal aset leida.

Vastutasuks operatsiooni eest, lubas BB-Maria, kes oleks veel vähemalt nädalakese soovinud Big Brotheri majas veeta, oma uusi rindu ka avalikult Hymy veergudel demonstreerida.

 

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________