USA suuruselt teine leht USA Today viib läbi suured muutused ja hakkab paberlehe asemel üha rohkem veebiversiooni panustama. USA Today võttis lõpuks ette vajalikud muudatused, et konkurentsis püsida ning hakkab rohkem rõhku online’le ja vähem paberlehele panema, kirjutas businessinsider.

Seoses sellega väheneb väljaande 1500 inimesest koosnev personal sügise jooksul 130 töötaja võrra. USA Today vastutav väljaandja David Hunke nimetas restruktrueerimist igati radikaalseks.

Lehe töötajatele tehtud presentatsioonist selgus, et järjest vähem hakatakse rõhku panema lehe printversioonile ning üha enam panustatakse veebi-, mobiili- ja iPadi platvormidele.

Esimese lainena kaotatakse uudiste, spordi, raha ja elu sektsioonides eraldi toimetajad. Uudisruum tõstetakse ümber sisuringide kobarateks, millest iga ringi juhib toimetaja, kes määratakse tänavu aasta lõpus.

Vastloodud rühmasid hakkab omakorda juhtima Susan Weiss, kes on seni juhtinud lehe elutoimetust. Weiss annab omakorda aru USA Today peatoimetajale John Hillkirkile.

 

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________