Michael Douglas (65) räägib oma tugevatest valudest. Tema kõrivähi tagamaad peituvad alkoholis, väidab näitleja.

Michael Douglas´e kõrivähi põhjustas alkohol. Näitleja kannatab väga tugevate valude käes, sest haigus on juba kaugele arenenud.

Arsti juurde sundis Hollywoodi-staari minema pidev kurgu- ja kõrvavalu. Kolm nädalat tagasi pandi talle diagnoos: kaugelearenenud kõrivähk.

“Ma suitsetasin ja jõin ning seda tüüpi vähki põhjustab alkohol,” ütles Michael Douglas eile ameerika televisioonis David Letterman´i jutusaadet külastades.

Oscariga pärjatud näitleja on juba alustanud kiiritusravi ja kemoteraapiaga. Vaatamata sellele, et vähk on kaugele arenenud, on arstid lootusrikkad.

“Alati on ju kõige suurem mure selle üle, et vähk on edasi läinud, kuid siiani pole nad midagi leidnud. Praegu annavad nad mulle 80% lootust,” ütleb Douglas.

Douglas´e abikaasa Catherine Zeta-Jones (40) rääkis väljaandele People kui raske on oma meest kannatamas näha. “Kõige hullem on näha seda kui väsinud ta on, sest Michael pole kunagi väsinud,” ütleb ta.

Paaril on koos kaks last, Dylan (10) ja Carys (7). Lastele rääkis näitleja oma haigusest ise. “Isa palus neil maha istuda ja ütles, et tal on nüüd vähk,” ütleb Catherine Zeta-Jones.