Kroonika peatoimetaja Krista Lensini tütar Simone läheb Viimsi keskkooli. “See on mul üle tee ja ma olen kogu aeg mõelnud, et esimese klassi lapse eesmärk peab olema käia koolis, tunda sellest rõõmu, aga siis tulla koju, visata kott nurka ja minna sõpradega maja ette mängima. Ma kasvatan oma tütart üksi ja vedamine-toomine ei ole mul lihtsalt mitte kuidagi võimalik. Kui ta on suurem ja võimekam ning tal on siin igav, siis me arutame edasi,” räägib Krista.

Lapsele kooliasjade ostmisega oma pead vaevama ta ei pidanudki. “Laps tuli Ameerikast isa juurest juba kohvritäie kooliasjadega. Mingid asjad on veel osta, aga see on kõik kooliga koostöös.

Ausalt öeldes, kui ta üleeile Viimsi koolivormi selga pani, siis minul olid küll silmad märjad, sest ta oli äkki nii suur!” Krista naerab, et Simone jaoks on kooliminek täitsa ükskõik. “Tema jaoks on lihtsalt uus seltskond ja põnev elu. Ta pole öelnud küll, et hirmsasti tahab kooli minna, aga ta arvab, et see on äge.”

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi raha teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________