Triinu Hoolma on eelkõige tuntud TV3 hittsaatest „Unistuste Printsess“ ning selle aasta aprillis oli ta ka ajakirja Playboy Eesti kaanestaar. Hariduselt on neiu kosmeetik ja jumestaja. Triinu suutis peale oma eelmise suhte lõppemist vaid mõned kuud vallaline olla, kui juba astus uude suhtesse. Kaunitari uus boyfriend on rulluisutaja Kert Keskpaik. “Sain Kertiga tuttavaks Venuses, kus ta mind tantsima kutsus,” räägib Triinu.

Triinu arvates on ikka Eesti mees üle kõige. “Eelistan eestimaist, sest välismaiste meestega jääb suhte sügavusest puudu just keelebarjääri tõttu. Mees, keda mina hindan, peab olema mehelik ja hea huumorisoonega,” ütleb Triinu Buduaarile.

Pika suhte märksõnadeks on Triinul usaldus, empaatia ja armastus. Kuigi Triinu võib olla väga armukade, ilma et ta seda küll välja näitaks, siis eksidega suhtlemisse suhtub ta väga tolerantselt. “Enda eksiga oleme parimad sõbrad ja kohtume siiamaani tihedalt.”

 

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD JA PAIGUTA SEE SOBIVASSE KOHTA OMA KODULEHEL!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________