Kurikamõrvas kahtlustatava Vjatšeslav Bajukiga restoranis Korsaar päevast päeva kõrvuti töötanud peakokk Rudolf Visnapuu nagu ka teised restorani töötajad said endise kolleegi mõrvakahtlustusest teada alles täna hommikul. Peakokk iseloomustas Bajukki kui supertöötajat.
„No, ma olen siiamaani šokis, nagu ka mu kolleegid,” ütles Korsaaris peakokana töötav Rudolf Visnapuu ETV saatele „Ringvaade”.
Visnapuu sõnul oli Bajuk kokana „supertöötaja”, kellele polnud midagi ette heita. Peakokk rääkis, et ei temal ega ka teistel kolleegidel polnud õrna aimu, kellega nad päevast päeva koos töötasid.
„Tubli mees ja tegi hästi tööd. Ta oli täitsa loomulik mees. Tegi tööd, suhtles kõikidega normaalselt,” kirjeldas Visnapuu Bajuki.
Mehe eraelust ei teadnud peakokk muud, kui et tal oli naine ja väike laps.
Ka ei mäleta Visnapuu, kas pärast möödunud aasta 23. novembrit, mil kuritegu toime pandi, oleks Bajuki juures midagi muutunud. Midagi iseäralikku Bajuki käitumises ei osanud kolleeg välja tuua ka viimastel päevadel. Vaid see oli üllatav, et Bajuk andis päeva pealt lahkumisavalduse, põhjendades seda tasuvama töökoha leidmisega.
Viimane kohtumine oli Visnapuul kurikamõrvas kahtlustatava kolleegiga üle-eelmisel nädalal. „Ta ütles, et ma lähen nüüd ära, ma leidsin endale teise töökoha, mis on paremini tasustatav,” meenutas Visnapuu.