Soome ilmselt kuulsaim silikoonrindade omanik räägib, et rohkem ta ei kavatse minna operatsioonilauale ennast ”kohendama”.

Kahekümnesena lasi Anne-Mari endal rindu suurendada, pärast seda, kui ta võttis kaalus 20 kilo alla. ”Rinnad on peamiselt rasvkoest ja pärast kaalulangust läksid ka rinnad väiksemaks. Need ei olnud minu silmis enam ilusad ja ma läksin iluõlikusele,” räägib Anne-Mari Berg MTV3-le.

Anne esimene ilulõikus läks aga kahjuks nihu, sest  kirurg oli ebaprofessionaalne. ”Käisin esimesel operatsioonil Tallinnas. Mul tekkisid pärast operatsiooni komplikatsioonid ja tänu sellele ma pidin minema korrigeerivale operatsioonile. Nüüd olen ma oma rindadega rahul. Korrigeerimas käisin ma neid Soomes,” laidab Anne-Mari Eesti ilukirurge.

Kuigi paljud arvavad, et Anne-Mari on käinud mitmel teiselgi operatsioonil, väidab ta, et ei ole kunagi midagi muud opereerida lasknud. “Ma ei lase kunagi enda nägu lõigata. Olen lasknud oma huuli täita, aga operatsioonile ma ei lähe. Mul on palju tuttavaid, kes on käinud huuleoperatsioonil, aga minu arust näevad need võltsid ja koledad välja. Mul ei ole midagi oma välimuse juures, mis mulle ei meeldi, nii et miks minna?” mõtiskleb Anne-Mari.

Anne-Mari ei ole ka suur rasvaeemaldusoperatsioonide pooldaja. ”Minu arvates on selles süüdi inimeste laiskus. Miks minna operatsioonile, kui sa võiksid ennast rohkem liigutada?”

Soome esimest “Miss-Plastic” võistlust korraldav kaunitar ei mõista aga ilulõikust läbinud inimesi hukka. ”See on iga inimese enda asi, aga mina ei ole suur ilulõikuste pooltkõneleja.”

[ot-gallery url=”gallery/soome-modell-anne-mari-berg-kellel-eestis-rinnad-rikuti-ei-ilul%c3%b5%c3%afkustele”]