Printsess Madeleine´i suhtumine prints Carl-Philip´i pruuti Sofia Hellqvist´i on jääkülm. Madeleine keeldub Sofiat omaks võtmast. Ta ei ole teretulnud printsessi ja tema sõbrannade hulka, kellega ta ennast ümbritseb, kirjutab Expressen.

Sofia Hellqvist (26) on juba kohtunud nii kroonprintsess Victoria kui kuningapaariga. Kuid printsess Madeleine keeldub temaga kohtumast. Kui ta eelmisel nädalal sõbrannad Stockholmis Östermalmil Riche restorani kutsus, oli kutsutute hulgas hoopiski Carl-Philip´i endine pruut Emma Pernald (30). Teatavasti saab sügisel Madeleine´i uueks koduks New York ning ta on hakanud sõpradega juba hüvasti jätma. Hetkel valmistub printsess aga eelkõige reisiks Lõuna-Aafrikasse seoses tööga organisatsioonis World Childhood Foundation. Ka Sofia on pühendunud heategevusele ning töötanud vabatahtlikuna Aafrikas, kuid see ei ole tüdrukuid teineteisele lähemale viinud.

Carl-Philip ja Sofia kohtusid juba kaks aastat tagasi ning neist on saanud ametlikult tunnustatud paar. Kuningakoda on suhet kinnitanud. Paar on tutvustanud teineteist oma vanematele ja seda heade tulemustega. Victoriale olevat venna uus armastatu väga hea mulje jätnud. “Nad said hästi läbi. Nad leidsid teineteist ja see tunne oli vastastikune,” ütleb allikas ajalehele.

Vaatamata sellele, et Carl-Philip´il on ilmselgelt tõsised plaanid, keeldub Madeleine suhet tunnistamast. Hetkel on Sofial eriti raske, sest internetis levivad poolpaljad pildid ajast, mil Sofia modellikarjääri tegi. Pikapeale võib olukord tekitada õe ja venna vahele lõhe. Truudusetuseskandaali ajal Jonas Bergström´iga oli Carl-Philip aga õele suureks toeks.

Kuid Sofia ei kavatse alla anda ning teeb kõik endast oleneva, et kuninglikku ringkonda sobituda. Muuhulgas on tal mentor tuntud ärinaise näol, kes aitab tal “printsessilikumaks” muutuda.