Kaunis, blond ja stiilne Triin Pilt (endine Tulev) on eestlastele kui seksi-sümbol. Peale meeleolukat realityt “Lihtne elu” teab noort ja särtsakat Triinu pool Eestit. Mida teeb aga täna kallimaga Taisse põrutanud Triin? Kuidas talle seal meelidib?

Paljudele eestlastele on jäänud segaseks, kas Sa elad endiselt Tais või oled vahepeal tagasi Eestisse tulnud. Nagu sa tead, huvitab meid kõiki teiste elu…hahaaa, nii et räägime asjad selgeks, ärme anname kuulujuttudele voli. Kaua Sa Tais oled juba olnud? Kuidas on lood koduigatsusega?
15ndal augustil avan Martini Asti ja tähistan esimest siin oldud aastat. Mul on reisipisik geenidega kaasa antud. Vanemad rändavad ka pidevalt ühest maailma otsast teise ja õnneks teevad teinekord ka siin peatuse. Eks ma muidugi igatsen väga oma perekonda ja sõpru. Tänan südamest tüüpe, kes Skype leiutasid.

Kus sa Tais elad ja millega tegeled? (peale päevitamise :P)

Enamuse ajast olen ikka Phuketil, ei saa kuidagi rannast eemale.PS! Siin on neid palju. Kui üks ära tüütab, sõidad päevaks-kaheks teise. Nii pull on minu jaoks see arvamus, et siin käib hommikust õhtuni üks kõvem päevitamise maraton. Nagu ilusal paradiisirannal ei kannatakski ”päris elu” elada. Mis ma siin veel teen- kirjutan, loen, mängin muusikat! Ja muidugi naudin aastaringset suve.

Kui kauaks oled plaaninud Taisse jääda?
Algul plaanisin siin lihtsalt ühe mõnusa laisa pika puhkuse veeta, maksimaalselt 6 kuud. Ja siin ma olen. Nii, et tõesti ei oska sellele küsimusele konkreetselt vastata. Usun, et saad aru. Oled ju ise ka reisija- inimene.

Mis Sind Tai puhul kõige enam võlub?
See lihtne fakt, et siin saad elult üht koma teist- parimat rahulikku puhkust, maailmaklassi pidusid- kontserte- festivale. Kui töötada ja keskenduda tahad, siis siin ennast muust maailmast välja lülitada ei ole mingi probleem.

Millised on Tai kinnisvarahinnad? Kas turistidel on kerge korterit üürida või on odavam ja lihtsam hotellis elada?

Siin on lihtne ükskoik mida üürida!

Kus söömas käid? Millist rooga kiidad?
Algul sõin ainult Tai toitu, nüüd lähen vaikselt Jaapani köögi peale tagasi.

Teeks lõpetuseks ühe “lambi” küsimuse ka. Oled sa armukade inimene? Mida sa andestad ja mida mitte?
Vaata, ma olen poiste keskel üles kasvanud. Kui keegi on armukade, sest räägin teise meessoost isikuga, ei ole mul selle armukadeda inimesega edaspidi suurt midagi rääkida. Soovin talle palju õnne edaspidises elus ja kõik. Seostan armukadedust rumaluse, enesekontrolli puudumise ja tugeva alaväärsuskompleksiga.