Shanon’i esimene päris video valmis Keila jões, Jõgisoo viadukti all. 12-liikmeline Balti Filmi- ja Meediakooli tudengitest koosnev meeskond ning 2 näitlejat filmisid ansambli värskeimale loole nimega „Murtud“ materjali 3 päeva ja ööd.

„Oli keeruline aga põnev protsess. Enamik kaadreid filmiti vees, mis tegi kogu asja raskemaks – elektrijuhtmeid kinnitati viadukti külge ja veeti üle silla, et vältida kokkupuudet veega. Samuti oli keeruline paigaldada öiseid valguseid ühelt viadukti äärelt teiseni. Vees oli pidevalt väga kallis tehnika,“ räägib video operaator Sten Johan Lill.

Rezhissöör Helen Takkin sõnab: „Teavitasime kõiki ümberkaudseid elanikke öisest saginast ning kõik võtsid teate positiivselt vastu. Paljud avaldasid soovi toimuvast osa võtta, kuid seekord meil massistseene polnudki.“

„Arvestades seda, et pidime mitu ööd pimedas vees sumpama, läks isegi hästi. Mõned tüübid kukkusid vette aga see käib asja juurde. Muidugi  bassimees Arnokal nii hästi ei läinud – tema lendas koos oma Gibson’iga vee alla… Aga tulemusega oleme ülirahul!“, lisab bändi  laulja Taavi Immato.

Video rezhissöör: Helen Takkin; operaator: Sten Johan Lill; kunstnik: Kristjan Suits; produtsendid: Sigrid Saag, Elina Litvinova.

Vaata videot: www.shanon.ee