Briti tõsielustaar Katie Price ehk Jordan teatas, et tahaks oma selja hiiglaslike tiibadega ehtida, kui kardab liialt valu, et asi teoks teha.

“Olen kindel, et kõik, kes ennast tätoveerinud on, nõustuvad minuga, et see tekitab sõltuvust,” rääkis Price. “Minul on mitmed tätoveeringud aga need on kohtades, kus need avalikkusele näha pole.  Mulle meeldiks kogu oma selg täis tätoveerida, aga ma lihtsalt ei suuda valu kannatada.”

“Ma ei ole konkreetset otsust veel teinud aga kui kunagi peaksin veel ennast tätoveerima, siis ma teeks tõenäoliselt seljale hiigeltiivad või midagi taolist. Tätoveering võiks olla piisavalt suur ja jätkuda isegi tagumikul aga tõenäoliselt ei võta ma sellist laiaulatuslikku tätoveeringut kunagi ette, sest ma kardan valu,” lisas glamuuritar.

“Mul on tohutult palju ideid ning kavandeid, ma võiksin vabalt ka käed täis tätoveerida,” arutles staar edasi.

Jordani keha ehivad mitmed tatood – lipsuke selja alaosas, rist randmel ja südamed paremal jalal. Naise sõnul pole neil sümbolitel mingit erilist tähendust.

“Tätoveeringutel ei pea olema mingit tähendust, piisab, et need mulle meeldivad,” rääkis Price, et mingit sügavat tähendust ei maksaks tema kehamaalingutelt otsida.