“Eestis on kahjuks levinud arvamus, et parem on olla rikka mehe armuke kui vaese mehe abikaasa,” arutab Katrin Delfi Naistekas. Selles, et suheldakse avalikult ja intiimsemalt mehega, keda kodus ootab seaduslik abikaasa, ei leita mitte midagi taunimist väärivat, räägib meedia ning ühiskonna valupunktidest Katrin Lust-Buchanan.

Heal juhul ilmub ajakirjanduses armuafäärist paar manitsevat lookest, ent pärast saab salajas hoitud silmarõõmust hoopis kangelanna.

“Eestis ei ole armuafääride pärast jäänud poliitikutel tegemata mitte midagi! Pigem toovad abieluvälised suhted edu,” räägib Lust, keda jahmatab ka, et meedia eksponeerib armukesi lausa kui unistuste printsesse ning unustatakse fakt, et tegu on siiski armukolmnurkade ning perede lõhkumisega.

“Meie ühiskonnas viib armukeseroll tippu!” kirjutab Lust ning esitab küsimuse: “Huvitav, miks ei ole need kangelannad avaldanud näpunäiteid teemal “Nii võrgutad abielumehe!”. Millal me ükskord väärtustame abielu ja pereväärtused? Millal ükskord kahandame armukeste lubamatuid õigusi? Niikaua, kui meie seda lubame, eksisteerivad ka (avalikult poosetavad) armukesed.”

 

 

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________