“Sel suvel on olnud romaane rohkem kui üks. Romantikat on pakkunud nii Pädaste mõis kui ka ööbimine Hiiumaal Lulu kaptenikajutis,” vastab Gossip.ee küsimuse peale: “Kes või mis on olnud selle kauni suve “romaan” Kristiina jaoks” endine Eesti välisminister ja täna Europarlamendi saadikuna töötav reformierakondlane Kristiina Ojuland.

Suvi on Kristiinal möödunud töiselt ning kiirelt. Suve kõige meeletumaks ning meeldejäävaimaks sündmuseks on Kristiinal aga maandumine helikopteriga oma koduhoovis! Kodu on tema jaoks ka kõige kallim koht, mis alati naeratuse suule toob. “Salapaik on kindel koht – minu kodu – seal on kõige parem,” räägib Kristiina.

Kas Kristiina leidis töö kõrvalt ka aega puhkuseks ning mis on tema iga-aastane traditsioon, mida ta puhkusel teha armastab? “Nii nagu Riigikogus, ei ole ka Euroopa Parlamendis ametlikku puhkust. Küll on aga istungite vaheaeg, mis algas juuli keskpaiku ja lõpeb augusti lõpus. Olen seda aega kasutanud Eestis erinevaid paiku külastades ja inimestega kohtudes. Eelmisel nädalal käisin Soomes endisel kolleegil , Soome välisministril Erkki Tuomiojal külas tema traditsioonilisel vähisöömise peol. Mulle meeldib käia erinevates kohtades ja omandada uusi kogemusi. Üks tore üllatus oli sel suvel Sillamäe muuseum, mille on asutanud üks eraisik. Olen jõudnud Haapsallu, Tartusse ja Võrumaale, Saaremaale- Muhumaale ja Hiiumaale. Palmses olen jõudnud käia neli korda, muuhulgas seal ka tähesadu nautida. Iga-aastaseks tradistiooniks võib pidada augustikuist angerjategu,” räägib kaunis poliitik Gossip.ee-le.

Suvelt loodab Kristiina veel kauneid suviseid päevi, aega sportimiseks ning kallite sõpradega kohtamiseks. “Loodan, et ilmad lubavad veel minna merele, mängida tennist. Kasutan seda aega kohtumiseks sõpradega, keda pole kaua näinud.”

Tiheda graafikuga naisel on augustis veel plaanis ka välistuttavaid võõrustada. “Kuna ma võõrustan lähipäevil kahte belglannat, siis võtan nendega ette mõningaid käike vaatamisväärsuste juurde. Külastame Kaberneemet, käime Jõhvis, Rakveres ja Pärnus. Näitan neile kindlasti häid söögikohti, nagu Gallo Nero Tallinnas ja küllap jõuame õhtuti ka klubidesse,” ütleb Kristiina Ojuland Gossip.ee-le.