Pärast abielu purunemist saab David Beckham´i õde Lynne Beckham (37) sotsiaaltoetust. Riik maksab talle 3000 krooni nädalas. Ning vaatamata sellele, et suhe vennaga pole aastate jooksul just kõige sõbralikum olnud, ulatab David talle abistava käe. “David on alati tema jaoks olemas,” ütleb allikas ajalehele Daily Mail.

Töötu kolme lapse ema Lynne Beckham on alati võinud arvestada noorema venna David Beckham´i rahalise toetusega. Beckham, kelle varandust hinnatakse 2,5 miljardile kroonile, on õele maja ostnud, maksab kinni ta mobiiliarved ja annab talle iga kuu toidukuponge.

“Lynne saab sotsiaaltoetust, sest tal on natuke halvasti läinud ja tal pole töökohta. Aga David kannab tema eest hoolt,” ütleb allikas ajalehele News of the World.

Lynne´i ja David´i vaheline suhe on periooditi jahe olnud, sest viimasele ei meeldinud õe eks-mees Colin Every. Suhe muutus eriti halvaks kui 1998-l aastal sai teatavaks, et Every jäi vahele kokaiiniga äritsemisega ning seda samas majas, mille David oli õele ostnud. See aga ei tähenda, et ta Lynne´i toetamise oleks lõpetanud.

“Ainuke, mis isa mulle ütles, oli “hoolitse oma õdede eest” – ja seda kavatsen ma alati teha,” on Becham oma varasemates intervjuudes öelnud.

Peale rahamurede saadab Lynne Beckham´i ka ebaedu meestega. Tema uus elukaaslane Kevin Briggs, kellega ta tutvus Facebook´i kaudu, on kandnud vanglakaristust. Nimelt üritas ta ära kägistada oma eelmist tüdruksõpra. Nüüd on ta kolinud Lynne´i juurde.

“Kui ta on kaine, siis on ta täiesti normaalne, kuid kui ta joob, muutub ta tundmatuseni. Temaga elada oli nagu elada Jekyll och Hyde´iga,” ütleb Briggs´i eelmine kallim Lisa Gilbey ajalehele News of the World.