Tallinna linnavalitsus kuulutas välja Valentinipäeva laulukonkursi, mille eesmärgiks on ärgitada heliloojaid üle terve Eesti looma kauneid sõpruse ja armastuse teemalisi eestikeelseid laule ja neist parimate autoreid tunnustada.

Täpselt nii nagu Tallinna laulugi puhul on eestvedajaks endine ninjatüdruk ja praegune Lindakivi keskuse direktor Katrin Siska.

„Sel korral on konkurss laiahaardelisem – ootame lugusid kõigilt heliloojatelt üle terve Eesti!” täpsustas Siska, kellele hetkel veel ühtki lugu saabunud ei ole.  Kuid nii mõnigi kuulsus on juba konkursi kohta uurinud ja olen meelsasti lisainfot jaganud. Ja kui keegi tahab minuga laulu teemal konsulteerida, võib seda julgesti teha – olen alati olemas kas telefoni või meili teel ja kui aega, võib huviline ka kultuurikeskusest läbi astuda, siin hubases keskkonnas on mõnus asju arutada,” kutsub Siska huvilisi üles.

Konkursile oodatakse eestikeelseid sõpruse ja armastuse teemalisi laule kvaliteetsel helikandjal koos paberile trükitud sõnade ning avaldusega kuni 1. novembrini Lindakivi kultuurikeskusesse aadressil Koorti 22, Tallinn. Pakile panna pealkirjaks “Valentinipäeva laulukonkurss“. Lisainfot saab pealinna koduleheküljelt.

Valentinipäeva laulukonkursi finaalkontserdile eelneb lõbus tuur neljas kodumaa linnas – Pärnus, Jõhvis, Rakveres ja Tartus.

Žürii valitud kolm parimat lugu saavad hinnatud rahaliselt (I koht 20 000 krooni, II koht 10 000 krooni, III koht 6000 krooni), lisaks saab rahvalemmik 9000 krooni ning need neli lugu pääsevad ka Nokia Kontserdimajja lõppkontserdile 14. veebruaril.