“13 ja reede on nagu iga tavaline päev, mul ei tule küll ette, et midagi iseäralikku oleks mul kunagi juhtunud sel päeval. Kui nüüd ebausust rääkida, siis eks kusagil kuklas ikka tiksub, et äkki midagi….? Enamasti on mul asjalikumat teha, kui ebausuga seonduvat karta,” räägib kaunis saatejuht ning Bastioni turundusjuht Triin Randloo Gossip.ee-le.

13. reedet Triin ei karda, samuti ei omista ta suurt tähelepanu numbritele ega päevadele, küll aga nimetab üheks ütlemata toredaks päevaks päeva, mil sündis tema tütreke. “Vot õnnenumbrit ega õnnepäeva mul pole, küll aga üks õnnelikumaid päevi on tütre sünnipäev,” räägib Triin.

Suvel on Triin saanud puhata ning on tegelenud n-ö iseenda leidmisega. “Peale nii ilusat talve tuli boonusena veel ideaalne suvi, mida rohkemat võiks tahta, olen tegelenud nö. iseenda leidmisega. Pole rabelenud ja pidutsenud, vaid rahulikult puhanud ning tegelenud enda ja Ursulaga. Kui on nii ilus suvi nagu tänavune, siis meeldib mulle Eestis ringi sõita, siin on palju kauneid avastamata paiku,” räägib Triin gossip.ee-le.

“Salapaik on kaunis talu, mis kenasti mereäärde peidetud. Kuid pean tunnistama, et tütar on sel suvel seal rohkem mõnulenud, kui mina,” paljastab Triin, et eelistab puhata Eestis oma kaunis mereäärses suvilas.

Triinu meelest on olnud suvi täiuslik ning kõik mis vaja on tehtud. “See oleks juba patt, midagi enamat suvelt oodata. Minul mööduvad augusti viimased nädalad tööd tehes nii Bastionis, kus peagi jälle naistekas tulemas ning saate salvestustel. Mul on nii võrd nauditav töö, et selle võiks lausa hobiks nimetada,” rõõmustab mitmel rindel aktiivne naine.

“Kui ilm lubab teen sporti metsa all, kui ei, siis maandun MyFitnessis. Avastasin kaks imelist söögikohta, Rucola ning Sfäär. Aga nö. diskotamas ma ei käi. Naudin pigem mõnusat seltskonda külas, kus ma kuulen ka, mis teised räägivad,” paljastab Triin oma selle suvetrajektoori pidepunktid.