Viinaärimees Urmas Velleste jõudis oma elus etappi, kus kõike tuli otsast alustada. Majanduskriisis kõvasti räsida saanud ja enda sõnul ligikaudu 40 miljoni kaotus, oli alles õudsate sündmuste algus. Kõige suurem äratus tuli aga selle aasta algul, kui kaua kestnud kooselu abikaasaga inetu lõpu leidis.

Urmas Velleste räägib Gossip.ee-le, et on tänaseks asjadele ametliku käigu andnud. “Tagajärjeks on nõue mu eks naise Marise vastu, ca 11 miljonit krooni ja sattumine olukorda kus, ühistest elukohtadest varastati ära ka mitme äriühingu vara ja minu isiklikud meened, fotomaterjal jne. Kujutage ette olukorda, et teil pole enam isegi sööginõusid, millest süüa,” kurdab ärimees.

“2008 a. sügisel hakkas kriis mõjutama elu ja see oli agoonia. Kõik varises kokku ja mitte hetkega, vaid iga kvartal kadusid miljonid õhku ja ei olnud midagi muud teha,  kui jõuetult pealt vaadata. Lisaks võitlus aastaid kestnud kohtuasjaga, mis neelas meeletut raha õigusabi peale. Sellel kõige keerulisemal ajal, üritas minu eksnaine minult välja pressida veel 1,5 miljonit krooni. Saamata raha, läks ta Politseisse ja esitas kuriteoteate perevägivallast. Kõik see mõjus tervisele,” kirjeldab Velleste Gossip.ee-le.

“Olin kevadel kodus täiesti käpuli ja ei läinud isegi enam kodust välja. Stress ja šhokk oli nii suur, et tekkis kõigele käega laskmise tunne. Ma pole veel kunagi varem nii jõuetuna end tundnud. Seda tunnet polegi võimalik kirjeldada,” lisab Velleste. Ent ühel õhtul muutus kõik.

“Ühel õhtul helistas Katarina Padar ja ütles telefonis: “Urmas ma tean, et sul on raske.  Tule Kadriorgu. Läksin sinna,  jõime prantsuse veini ja sõime pastat. Üritasime üksteisele toeks olla. Naljakas mõelda, et alles  mõned aastad tagasi puhkasime Hispaanias ja ühel ööl sõitsime Katariinaga lahtise autoga mööda öist linna ringi. See oli väga romantiline ja meeldejääv sündmus. Nüüd aga jalutasin jõuetult läbi pargi Kadriorgu. Veel samal õhtul sain kokku ka naisega, kes suutis muuta mu elu ja anda mulle tagasi elujõu!”

“See naine oli nagu taevakink,” räägib Velleste ja tal löövad põsed õhetama. “Temaga olles ununeb sekundiga kõik halb, mis on juhtunud. Julia (28) on väga enesekindel ja endast väärtustav naisterahvas.Ta on tõeline princessa. Mulle meeldivad edasipüüdlikud ja ambitsioonikad naised,” poetab Velleste ning jätkab juba positiivsemalt ning reipamalt: Julia on ka väga temperamentne. Oleme ühest tähtkujust. Julia on pannud mind tegutsema ja lõpuks suutsin end kokku võtta ja viia lõpuni projekt, mis seotud alkoholi tootmisega.”

“Paraku peegeldas see kriis ka seda, kuidas inimesed kriisiolukorras käituvad ja suudavad sellega toime tulla. Ise loodan elult, et Jumal kaitseks mind alatuse eest  – oma vaenlastega saan ise hakkama,” ütleb hetkel taastusravikeskuses taas elule mõtet otsiv Velleste Gossip.ee-le.

Loe lisaks:
Viinaärimees Urmas Velleste: “Mu naine varastas mu paljaks ning nüüd nõuab veel raha” SIIT