OHMYGOSSIP – Lauljanna Birgit Sarrapi (33) elu on täis reise, esinemisi ja armastust. Mänedžerist abikaasa Indrek Sarrapiga kahte last (poeg Simeon´i ja tütar Helin´it) kasvatav Birgit hoiab Insta konto vahendusel fänne oma eluga kursis. Ning Birgiti elu on täis seiklusi!

Jaaninädalal esines Birgit Hiiumaal Kassaris ja Saaremaal Kuressaares, ent enne seda jõudis ta käia ühel erilisel purjereisil. Nimelt käis Birgit juuni algul koos Indrekuga ühel oma elu eriliseimal reisil – Keeka saartel.

“Üks erilisemaid reise minu elus! ⛵️☀️⚓️Aitäh aitäh kõige armsamad purjesellid, me vägev kapten ja kogu GoSail tiim! 💙” – kirjutas Birgit Instas.

Juunis sai Birgitil (endise nimega Birgit Õigemeel) täis ka 15 aastat artistikarjääri. “Täpselt nii, 10.juuni 2007, kui toimus esimene Eesti otsib superstaari saate superfinaal, on mu jaoks üks tähendusrikas päev, sest algas minu tõeliselt põnev teekond Eesti lauljana :) ,” annab Birgit oma Insta vahendusel teada ning lisab:

“Olen nii-niii-niiiivõrd tänulik kõikidele armsatele kolleegidele, muusikutele, produtsentidele, sõpradele, perele ja muidugi minu kõige ustavamale kuulajaskonnale, et olete selle teekonna minuga koos läbi käinud ja lubate jätkuvalt (ja loodetavasti veel kaua-kaua 😁) mul jätkata sellega mida üle kõige maailmas armastan! Aitäh, aitäh kõigile & elagu Eesti muusika!”

Avafoto ja väljavõtted: Instagram/@birgitofficial