OHMYGOSSIP – Tüdrukutebändist Little Mess* tuntud Elise Trei lõpetas gümnaasiumi ning plaanib koos poissõbra Sanderiga Kuressaarest pealinna kolida. Laulmist armastav Elise teeb bändi (duot) ka Sander Berensiga, kellega koos otsiti Facebooki vahendusel endale Tallinnasse korterit.

Milline näeb välja korter, mida äsja gümnaasiumi lõpetanud neiu soovib?

Gümnaasiumi lõpuaktus on iga tüdruku jaoks ühe etappi lõpp elus ning kaunist lõpukleiti otsitakse tihti kuid. Millise kleidiga lõpetas Elisa gümnaasiumi? Instagrammist võib näha, et otsus langes kauni pastelse ja suvise kleidi kasuks.

____________________
* Eesti tüdrukutebänd Little Mess alustas tegevust kevadel 2019 kui Tanja Mihhailova-Saar ja Timo Vendt otsisid lauljaid avaliku konkurssiga. Bändi said valitud kolm andekat ja säravat neiu. Tüdrukute esimene singel “Sinu jaoks” nägi ilmavalgust augustis 2019 ja teine singel “Kuula mu häält” sama aasta oktoobris. Looga “Without a reason” pääseti Eesti Laul 2020 poolfinaali.

Kõige värskem singel “Hea päev” pääses Eesti Laul 2022 konkursile.

Esimene avalik kontsert sai antud 1. septembril 2019 ja paari aastaga on antud väga palju avalike ning reserveerituid kontserte erinevates linnades sh Saku Suurhalli laval Jõulugala raames.

Lisaks omaloomingule esitatakse ka covereid maailma hittidest, mille järgi on mõnus tantsida ja pidutseda.

Johanna,Viktoria ja Elise laulavad eesti, inglise, hispaania ja vene keeles.

Avafoto: Instagram/ @EliseTrei