OHMYGOSSIP – Juukseid on juba ammustest aegadest peetud (elu)jõu, tugevuse ning ilu sümboliteks. Juukseid on tarvis hoida. Nad kasvavad üsna aeglaselt ja nad ei täida pelgalt esteetilist funktsiooni. Juuksed on inimkeha looduslikud antennid.

Juuksed on meie kosmilise jõu allikas. Jätke meelde – muutes oma soengut, muudate ka oma elu!

Maagia väidab, et kui juustega midagi juhtub, siis muudab see nn nähtamatu jõe kulgu, mis peseb meid oma bioenergeetiliste lainetega. Seetõttu võib igasugune mõju juustele ühes või teises suunas muuta mitte ainult meie välimust, vaid kogu meie elu.

Selleks, et te ei läheks varakult kiilaks ega kaotaks oma taevaliku kaitseinglit, järgige lõikamisel ohutusmeetmeid. Peate selgelt teadma, millal, miks te oma juukseid lõikate.

Esimene reegel:
Sa ei saa oma juukseid usaldada kellelegile juhuslikule. Inimene, kes teie juukseid lõikab, muudab teie biovälja. Juuksuri juurde tulles valige lisaks moodsatele soengutele ka energiline ja rõõmsameelne meister, siis muutub teie elu pärast soengut paremaks.

Mida vanem on juuksur, seda tugevam on tema mõju teie elule. Kui olete iseseisev inimene, olete harjunud oma probleemid ise lahendama ja teile ei meeldi, kui miski takistab neid realiseerimast, valige kas sinuga ühevanune või sinust noorem meister.

Kui teil on teadmata põhjusel regulaarselt ebaõnn, on mõtekas valida väga vana ja kuulus meister, isegi kui tema tehtud soeng teile kalliks maksma läheb. Kuid pärast juuksuri külastamist muutub teie elu järsult.

Teine reegel:
Parem on ise mitte juukseid lõigata. See “ebauskumus”, mida on inimestel väga raske välja juurida. Ükskõik kui tugev ja tahtejõuline inimene ka pole, on tal oma biovälja väga raske parandada.

Kolmas reegel:
Arvatakse, et parem on, kui teie soengu teeb samasooline inimene. Juukselõikuse ajal muutuvad teie eeterlikud, astraalsed ja mentaalsed bioväljad ning selle tagajärjel alistume kergesti teiste inimeste mõjule.

Seega, kui teile meeldib teisest soost soengumeister, võib see põhjustada probleeme teie isiklikus elus.

Neljas reegel:
Kui soovite, et juuksed kasvaksid pärast lõikamist kiiremini, peate lõikama oma juukseid kasvava kuu ajast kuni täiskuuni.

Kui soovite, et juuksed veidi muudaksid selle omadusi – näiteks pole te rahul, et need on sassis ja sõnakuulmatud , peaksite kahaneval kuul minema juuksuri juurde. Kuid pärast sellist soengut kasvavad juuksed väga pikka aega tagasi. Kahaneval kuul on hea soengut teha ka siis, kui soovite juuste väljalangemist edasi lükata, juuksejuuri tugevdada.

Ennemuistsete maagide nõuanne:
Kui te jäite haigeks, siis lõigake juukse otsi nii, et haigusest tingitud negatiivne energia kaoks kärbitud otstega ja keha saaks kergemini puhastuda.

Viies reegel:
Juukseid ei tohiks lõigata teatud kuupäevadel 9, 15, 23 ja 29 päeval (arvestades kuu loomisest), samuti päikese- ja kuuvarjutuse päevadel. Pärast sellel ajal tehtud protseduure võite haigestuda või, nagu vanasti öeldi, “lõikate oma aru ära”.

Kuues reegel:
Enne juuksurisse registreerumist määrake kindlaks, kuidas tahate oma elu muuta!

Avafoto: Pexels
Allikas: Ohmygossip.se