OHMYGOSSIP – Kolmapäeval tegi Mari Ojasaar teatavaks rõõmsa uudise – jaanuari viimasel päeval (31.01) sündis Pelgulinna Sünnitusmajas tema ja Jesper Parve perekonda pisitütar. Kas värske ilmakodaniku nimi on juba teada? „See oli küsimus, mida Jesperiga kuulsime üheksa kuu jooksul enim. Lisaks muidugi sellele, kas kõhust tuleb tüdruk või poiss,“ kirjutab Mari Ojasaar Instagramis.

Mari ütleb, et nimi tuli nendeni juba 10aastat tagasi. “Siis töötasin Sydney ja nimesilt mu rinnal Mari tekitas liiga palju küsimusi, kust ma pàrit olen sellise nimega. Hoopis rahvusvahelisem oli nimi Maria ja Jesperi soovitusel ma selle nime endale rinda paningi. See kôlav ja armas nimi Maria jài meile hinge ja juba siis arutasime, et kunagi sobiks hàsti tütrele.”

“Aga meile meelib lastele kaks nime anda. Pojad on samuti nii nimed saanud endale. Seekord on teise nime valik minu jaoks eriline. Mul on lihtsalt mitu varianti, mis meeletult meeldivad,” arutleb Mari ning toob välja oma nimevalikud. “Maria Aurora, Maria Sade, Maria Luna ja Maria Amanita (sellega Jesper päri ei ole aga minu jaoks mega nimi, vägev taim see Amanita).”

“Kuna täna on Jesperi sünnipàev ja mulle väga kõik nimevariandid sobivad, siis kingin talle võimaluse tütrele ise nimi valida.”

Vaata ka:

Avafoto: Väljavõte YouTube videost