OHMYGOSSIP – Mida pühadeks kinkida? Ikka hääd kodumaist ja käsitsi valmistatud kaupa! Elisheva & Shoshana selle aasta luksuslik kinkepakk väärtuses 57.70 on tänasest müügil ning ElishevaShoshana.com veebipoes enam kui 30% soodsamalt! Kaks peahooldustoodet (tõhusa detox shampooni ja peanahasprei), mõnusa 100% loodusliku ning ergutava vannisoola ning allergiavaba ning nahasõbraliku kauni käsitööseebi saab detsembri lõpuni või kuni kaupa jätkub hinnaga 39.90. Palju soodustusi ja allahindlusi on ka teistele toodetele ning kõigile, kes ostavad enam kui 50 euro eest, paneb E&S kaasa kingituse!

Giftbox 2020 on ilusti käsitsi pakitud ning valmis kohe kinkimiseks! Paki sisse ei lisa me arvet ega hinnasilte! Vaata, milline pakk täpselt seest ja väljast välja näeb ning mida täpsemalt sisaldab allpool olevatelt piltidelt ning tootekirjeldustest! Tee endale või lähedasele meeldejääv pühadekingitus ning lisa oma päevadesse lõõgastust, naudingut ning luksust. Saa hea enesetunne ning hellita oma nahka ja juukseid kvaliteetsete hooldustoodetega! Skandinaavias kõrgelt hinnatud ja armastatud E&S´i põhjamaised hooldustooted on sobilikud ka tundliku nahaga inimestele, rasedatele ja väikelastele, sest ei sisalda ühtegi sünteetilist lõhnaainet ning kunstlikke värvaineid! Kinkepakk on saadaval E&S veebipoes  – LINK TOOTELE.

 


1. Aaloega Sügavpuhastav Detox peanahahooldusšampoon (200ml) LINK TOOTELE

Juuksed muutuvad ruttu rasuseks ja mustaks? Enam ei pea te sellepärast muretsema! Juuste tervis ja ilu saab alguse peanahast. Elisheva & Shoshana aaloega sügavpuhastav peanahka hooldav detox šampoon on ülitõhus peanaha- ja juuksehooldustoode, mis nahka ärritamata normaliseerib teie peanaha rasueritust ning sügavpuhastab peanaha õrnalt vanast rasust, kõõmast ja jääkainetest. Nahasõbraliku pH- tasemega (pH 5.5) šampoon parandab mikrotsirkulatsiooni (peanaha verevarustust), tugevdab juuksejuuri ning aitab habrastel ja/või rikutud juustel kiiresti kasvada.

Aaloe on väge andev ja vitamiiniderikas võimas ravimtaim, mis suudab võidelda nii mikroobide kui seentega, mõnikord ka mitmete viirustega. Aitab kaitsta juukseid välissaaste, päiksepõletuse ning kuumakahjustuste eest (nt föönitamine), niisutab. Šampoon võib aidata leevendada ka järgnevaid peanahaprobleeme: kiiresti rasuseks muutuvad juuksed, kõõm, juuste väljalangemine, psoriaas, dermatiit, seborroiline ekseem, sügelus, peaseen, vms.

E&S´i “Aaloega Sügavpuhastav Detox peanahahooldus šampoon” hoiab pea pikalt puhtana ning teeb teie juuksed tugevaks, läikivaks ja terveks! Sisaldab enam kui 75% 100% orgaanilisi komponente ning seda võivad kasutada igas vanuses inimesed, sh lapsed, rasedad ning imetavad emad.

2. Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei (75ml) LINK TOOTELE

Juuste tervis ja ilu saab alguse peanahast. Elisheva & Shoshana “Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei” on ülitõhus peanahahooldustoode inimestele, kes kannatavad peanaha probleemide käes (kõõm, juuste väljalangemine, psoriaas, dermatiit, seborroiline ekseem, sügelus, peaseen, vms.). Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei eemaldab peanahalt sinna ladestunud kaltsiumisoolad, mis pidurdavad juuksekarvade ainevahetust ja peanaha hapnikuga varustamist. Sprei imendub peanahale pihustades ülikiiresti, rakkudesse jõudmiseks kulub 5-15 sekundit. 10 pihustuses on 100 mg (28% RDA).

E&S´i “Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei” (15% kontsentratsioon Zechstein magneesiumkloriidi) on hea kingitus hoidmaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi – sprei kaitseb teie peanahka ja juukseid välissaaste eest, annab juustele energiat ning tagab peanahale piisava magneesiumisisalduse, sügavpuhastab peanahka, stimuleerib ning aktiveerib peanaha karvanääpsude kasvu. Juuksesprei on 100% looduslik ja seda võivad kasutada igas vanuses inimesed, sh lapsed, rasedad ning imetavad emad, sobib ka diabeetikutele ja taimetoitlastele. Tõkestab rasedatel naistel ning eridieedil olevatel inimestel juuste väljalangemist ning hammaste lagunemist.

3. Eukalüpti ja mineraalidega vannisool (250g) LINK TOOTELE

Elisheva & Shoshana (E&S) käsitsi valmistatud “Eukalüpti ja mineraalidega vannisool” on stimuleeriva, värskendava ja keskendumisvõimet soodustava toimega. Eukalüpt (Eucalyptus) toetab hingamiselundite tööd ning on tõhus lihaste lõdvestaja peale treeningut, vähendab valu ja põletikku. Meremineraalid sisaldavad 90 erinevat mineraali ja mikroelementi, mis aitavad eemaldada organismist toksiine, reguleerivad rasunäärmete tööd ning hoiavad naha noore ja värskena.

Eukalüpti ja mineraalidega vannisool on tõhus, kestab kaua ning jätab jalad ja keha meeldivalt lõhnama. Kaunis prestiižses pakendis unikaalne vannisool kaunistab teie vannituba ning on hea kingitus hellitamaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi.

Sobib igapäevaseks kasutamiseks nii jalavannina kui terve keha protseduuriks.

4. Võilille ja kitsepiima seep (80-95g) LINK TOOTELE

Elisheva & Shoshana (E&S) käsitsi valmistatud “Võilille ja kitsepiima seep” on õrn, lõhnatu, toitva koostise ning nahka puhastavate ja kaitsvate omadustega pesuvahend nii kätele kui kehale. Eestimaa puhastelt põldudelt kogutud võilille õied lisavad seebile kauneid kollakaid ja rohekaid looduslikke värvilaike, tehes igast seebist justkui pisikese kunstiteose. Võilille (Taraxacum officinale) peetakse üheks võimsaimaks Põhjamaiseks ravimtaimeks. Kitsepiim on aga tuntud kui looduse eliksiir, mis sisaldab rohkelt A, B6, B12 ja E vitamiine, millel on oluline roll naharakkude uuenemisel ning proteiine, mis aitavad nahalt eemaldada aknet tekitavaid baktereid.

E&S´i luksuslik “Võilille ja kitsepiima seep” on nahasõbralik, tõhus ja kestab kaua. Sobib hästi ka õrnale ja tundlikule nahale. Kaunis prestiižses pakendis unikaalne kvaliteetseep kaunistab teie vannituba ning on hea kingitus hellitamaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi.