“Dora-Liisa tahab hirmsasti õde või venda ja mina tahan kindlasti veel emaks saada!” avameelitseb Vanilla Ninja ekssolist Maarja Meriste-Kivi alias Marya Roxx, kelle Los Angelese kodus kasvab kuueaastane plikatirts.

Maarja, tema muusikaprodutsendist abikaasa Renee ja pisitütar Dora-Liisa kolisid kolm ja pool aastat tagasi Los Angelesesse lõõmava päikese alla ning elavad praegu kohas nimega Woodland Hills, kirjutab Õhtuleht.

“See on väga mõnus koht elamiseks, puhas ja looduskaunis. Ainuüksi tütre autoga kooli viimine pakub hingematvalt ilusaid vaateid mägedele,” räägib Maarja. Maarja sõnul üürivad nad korterelamutüüpi majas elamist, kus on olemas ka bassein, lastemänguväljak, jõusaal, tenniseväljak ja korvpalliplats.

Enne selle aasta kevadet ei otsinud Maarja USAs eestlastega kontakti, kuid siis põrkas kohalikus toidupoes ühe eestlasega kokku, kes kutsus ta Los Angelese Eesti majja. Tänu juhuslikule kohtumisele hakkas ta seal üsna tihti käima ning tema tütar, kes räägib vabalt nii eesti kui ka inglise keelt, saab nüüd teiste eesti lastega suhelda.