Michael Jacksoni kolmest lapsest kahe, Prince Michaeli (12) ja Parise (11) bioloogiline ema Debbie Rowe on väidetavalt nõustunud kohtuvälise kokkuleppega, mille kohaselt naine loobub surrogaatemaduse teel sü nnitatud ja popstaar Michael Jacksonile kasvatada antud järeltulijate enda hoolde nõudmisest.

Jacko lastest noorim, Blanket (7), kelle ema pole teada, on samuti asjasse segatud, sest lapsi ei “poolitata” ning neid hakkab kasvatama vaid üks eestkostja.

“Michaeli ema Katherine ja Debbie on tõepoolest jõudnud ühisele lainele, mis on laste jaoks parim, mis juhtuda sai”, teab allikas DailyMailile raporteerida. Lahendusena näevad naised, et vanaema Katherine saab kõik Michaeli kolm last enda kasvatada (nagu staar oma testamendiski soovis), aga Debbie’l on neile piiramatu juurdepääs, mis tähendab, et ta saab neid näha ja nendega aega veeta millal ise tahab. Mõlema naise advokaadid kohtuvad ilmselt reedel, arutamaks kuidas kaitsta lapsi vanaisa Joe Jacksoni eest. “Debbie ja Katherine teevad endast kõik, et Joe ei saaks ei lapsi näha ega veel enam – enda hoole alla nõuda.” Michael Jackson ei saanud isaga läbi ega pärandanud talle sentigi, kuna mees peksis teda lapsepõlves armutult.