OHMYGOSSIP – Üks maailma suurimaid muusikafestivale, Californias peetav Coachella festival lükkub koroonaviiruse leviku tõttu edasi, kirjutab BBC News. Uueks toimumisajaks on määratud 09-18.oktoober 2020.

Coachella oru muusika- ja kunstifestival pidi toimuma aprillis ning selle peaesinejate seas olid välja reklaamitud Calvin Harris, Lana Del Rey Rage Against The Machine ja Frank Ocean. Nüüd aga teatas festivali korraldajafirma Goldenvoice, et üritus lükkub kohalike tervishoiuametnike palvel oktoobrisse. Aprillist oktoobrisse lükati ka sama firma korraldatud kantrimuusikafestival Stagecoach.

USAs on diagnoositud koroonaviirus enam kui tuhandel inimesel, koroonasurma on nüüdseks surnud neist 28. Eelmisel nädalal teatati, et koroonaohu tõttu jäävad ära kaks suurt USA muusikafestivali: Miami Ultra ning Austinis (Texase osariik) peetav South by Southwest.

Koroonaviiruse Sars-CoV-2 põhjustatud kopsuhaiguse Covid-19 ohvrite arv on kasvanud tänaseks juba 4300-le. Väljaspool Mandri-Hiinat on enim surmajuhtumeid registreeritud Itaalias ja Iraanis, vastavalt 631 ja 291. Itaalias lisandus 24 tunniga 168 ja Iraanis 54 surnut. Soomes lisandus kolmapäeva hommikul 18 uut nakatunut, kokku on neid seal 58.

Avafoto: Pexels