OHMYGOSSIP – Kõik sodiaagimärkide esindajad omavad erinevaid omadusi ja iseloomujooni. Selles artiklis toome välja millised sodiaagimärgid on juba sünnihetkel kaasa saanud erilise komplekti oskusi ja tarkusi, mis võimaldab neil teistest kergemini jõukaks ja edukaks saada.

Tahame või ei taha, aga me kõik teame, et raha on  asendamatuks vahendiks, mille abil saame luua endale mugavad elamistingimused ning elada nii nagu süda ihkab. Paraku kehtib ütlus, et raha pole kunagi liiga palju ning enamasti just nii ongi – mida rohkem me raha teenime, seda rohkem ka kulutame. Ameerika kirjanik Gertrude Stein ütles kord targa lause: “Raha on alati olemas, ainult taskud vahetuvad.” Ent miks tõmbab mõni raha rohkem ligi kui teine? Astroloogid teavad rääkida, et kui uurida sodiaagimärke, siis selgub, et teatud märkidel on tõepoolest suurem tõenäosus rikkaks saada.

1. JÄÄR (21. märts – 20. aprill)

Jäära tähtkuju all sündinud on tugeva iseloomuga, võimukad ja teotahtelised inimesed. Nad tahavad edasi jõuda, eesotsas sammuda, juhtida ja juhatada teisi. Jäär julgeb rahaga riskida ning usub, et raha teenimiseks tuleb raha kulutada ning selles osas on ta ekspert. Raha tõmbab Jäära märki nagu magnet ning tänu riskidele, mida ta elus mitmel korral vastu võtab, saab ta ühel hetkel ka miljonäriks. Paraku on ka võimalus, et lootuses teenida veelgi suuremaid summasid, jääb ta lõpuks hoopis tühjade taskutega. Ettevaatlik Jäär, kes oskab analüüsida ja kalkuleerida, ei pea aga pankroti pärast muretsema. Jäära tugevateks külgedeks  on julgus, ka hulljulgus, rüütellikkus, uhkus, vabadusearmastus.  Jäära tähtkuju all sündinutest võivad saada head arstid, eriti kirurgid. Head väejuhid ja ajakirjanikud. Võivad töötada edukalt administraatoritena ja riigimeestena, kuid sealjuures segab neid despootlikkus ja diplomaatilise ande puudumine.

2. LÕVI (24. juuli – 23. august)

Lõvid on loomult pillavad ning neile meeldib raha kulutada. Lõvi naudib, kui nähakse edukana ning seetõttu on nad ka valmis maksma privileegide eest. Just nende toretsev eluviis on see, mis teeb nad samaaegselt ka väga nutikaks, et leida viise, kuidas raha enda poole tõmmata.  Lõvi märk haarab kinni igasti võimalusest, mis talle pakutakse ning oskab näha raha teenimise võimalust seal, kus teised seda näha ei oska. Tänu sellele jõuab temani varem või hiljem jackpot ehk võimalus, mis toob koju üsnagi suure summa raha.

3. AMBUR (23. november – 21. detsember)

Amburid on ekstraverdid, optimistlikud ja entusiastlikud ning neile meeldivad muutused. Amburi tähtkuju all sündinud on võimelised oma mõtted transformeeruma konkreetseteks tegudeks ning nad on valmis kõigeks, et plaanid lõpuni viia. Nagu teised tähtkujud, kelle elemendiks on tuli, peab Ambur olema pidevalt maailmaga ühenduses, et kogeda võimalikult palju. Amburit juhib Jupiter, mis on kõige suurem planeet Sodiaagis. Nende entusiasm ei tunne piire mis tõttu Amburi tähtkujul on suurepärane huumorisoon ning ülisuur uudishimu.

Ambur ei hinda raha ega karda ka riskida ning just sel põhjusel võib talle suur summa lausa sülle langeda. Paraku ei rahuldu Ambur ühegi rahasummaga ning paneb kõik taas mängu, sest talle meeldib flirtida riskiga – kaotada kõik või võita veelgi rohkem. Et vaesust Ambur ei karda, siis suhtub ta rahasse nagu mänguasja, mis pakub meelelahutust.

Avafoto: Pexels