Krista Lensini suvi on möödunud kiirelt. “Elu koos Kroonikaga on läinud väga kiirelt, asjalikult. Olen istunud koos ajakirjanike, kujundajate, reklaamiosakonnaga ja õppinud, õppinud, õppinud,” räägib särtsakas saatejuhist peatoimetaja Krista Publikule.

Krista seisab Kroonika peatoimetajana raske katsumuse ees – inimesed ei soovi enam ajakirjale intervjuusid anda. “Annan endast kõik, et lugejad saaks meie ajakirja veergudelt lugeda inimestest, kes juba ammu Kroonikaga ei suhtle, see ei ole olnud minu jaoks väga raske ja ma jätkan selle nimel kogu südamest,” räägib Krista raskustest, mis Kroonikat juhtides tema õlgadele on seatud entusiastlikult.

“Usun, et peatoimetajana pean põhjalikult teadma iga liigutust, lahendust, olukorda, ainult siis saan olla õiglane ja aus kõigi töötajate suhtes ja leida parimaid lahendusi lugejate jaoks! Muutusi tuleb kindlasti sügise poole. Loodan tuua lugejateni uue välimuse ja kvaliteediga Kroonika.”

Kust aga ammutab ennast mitmel rindel teostav naine positiivset energiat? “Olen ümbritsenud ennast inimestega, kes mind hoiavad ja kaitsevad – tütar, vanemad, sõbrad ja loomulikult armastusest,” räägib särav naine.