OHMYGOSSIP – Tähtede seis on alganud aastal kõigile armastust ning kooselu toetav. Ent kahel tähemärgil on teistest suurem võimalus abieluranda sõuda. Kõik me teame, et abielluda võib üleöö, ent oma sõrmust ning abieluettepanekut oodata võib ka pool elu.

2020. aastal viiakse altari ette või teevad ise abieluettepaneku kõige suurema tõenäosusega Skorpioni ja Kalade tähemärgi märgi all sündinud inimesed.

Skorpionile (sündinud 24. oktoober – 22. november) ei pruugi abielu üllatusena tulla – isegi kui olete oma kallimaga lühikest aega koos olnud, tunnete te mõlemad, et abielu on õige samm. Kui te olete aga pikki aastaid koos olnud, siis tõepoolest just nüüd saabub see kauaoodatud pulmapäev.

Skorpioni tähemärgi all sündinu armastus on kuum ja kirglik, kuid nõuab ka siis sõltumatust. Neist saavad head arstid-diagnostikud, uurijad, advokaadid, juristid, andekad väejuhid ja riigitegelased. Selle tähtkuju all sündinud naised on tavaliselt kahte tüüpi. Esimesed on kinnised, teised nn. saatuslikud naised. Esimest tüüpi naistel on raske leida partnerit, sest nad on väga nõudlikud. Nende tugev iseloom köidab tavaliselt nõrku, passiivseid, otsustusvõimetuid mehi. Abiellunult aitab teha oma mehel karjääri. Nad ei pööra tähelepanu oma välimusele, on madala häälega, mehelikud, kuid silmad alati leegitsevad. Teine tüüp naisi nn. ohtlik tüüp: koketeerija, külvab enda ümber ärevust, viib inimesed meeleheitele ja mehed võivad tema pärast elu lõpetada. Tihti teeb õnnetuks neid, kes teda armsatavad. Tema kired hukutavad tihti ka ta enese ja ta ei ole kunagi õnnelik. Tüüpiline naine-vampiir.

Sobivus: Vähiga, Neitsiga, Kaljukitsega, Kaladega
Sügavad tunded: Sõnniga, Skorpioniga
Erilised tunded: Lõvi, Veevalajaga
Mittesobivus: Jääraga, Kaksikutega, Kaaludega, Amburiga

Kalade märk (sünnipäev 20. veebruar – 20. märts) oma vaoshoitusega abielu ise teemaks ei võta, kuid tema kallim on suurepärane organiseerija. Kaladel puudub tihti selge pilk eluvõitluseks ja nad lasevad mööda palju soodsaid juhuseid, ent sellel aastal soosib saatus neid kõigiti. Kui muidu on Kalade tähtkuju all sündinud inimesed kahtlejad, umbusklikud, tagasihoidlikud ning ei leia kooskõla ümbrusega, siis käesoleval aastal on neid tõkkeid kergem ületada.

Sobivus: Sõnniga, Vähiga, Skorpioniga, Kaljukitsega
Sügavad tunded: Neitsiga, Kaladega
Erilised tunded: Kaksikutega, Amburiga
Mittesobivus: Jääraga, Lõviga, Kaaludega, Veevalajaga

Avafoto: Pexels