OHMYGOSSIP — Detsembri kuus tunnevad paljud inimesed ärevust, sest nad pole jõudnud veel välja mõelda, mida oma lähedasele jõulukingituseks osta. Üks uuring võib sulle siiski kergendust tuua, sest täiusliku kingituse leidmine on tunduvalt lihtsam, kui ette kujutasid, kirjutab Glamour.

“Oleme erinevates küsitlustes leidnud, et nii kingisaajad kui vastuvõtjad kogevad suuremat lähedust oma “kingipartneriga”, kui kingitus peegeldab kinkijat,” ütlevad uuringu autorid Lara B. Aknina ja Lauren J. Human.

Ega sa eksi ka siis, kui küsid lähedase käest otse, mida ta jõulukingiks soovib, aga see pole siiski nii täiuslik kingitus. Kui soovid kinkida midagi väga erilist, anna midagi sellist, milles on osake sind.

Näiteks kui otsid õele kingitust ja oled juba varem leidnud poest endale ideaalsed kingad, miks ei võiks õele osta samasuguseid? Või sul on talveperioodiks üks mõnus pehme kampsun? Kingi õele samuti selline.

Südantsoojendav on see, kuidas inimesed mõistavad, et jõulude mõte ei peitu nii väga materiaalsetes kingitustes, vaid koosveedetud aja väärtuses. Oluliseks on seatud mõte, mida kingitus endas kannab. Lähedased hindavad koosveedetud aega ja soojust ning armastusega valmistatud käsitöökingitusi.

Avafoto: Pexels/Daria Shevtsova