24 aastane agressiivne jälitaja hirmutas oma segase ja agressiivse käitumisega Jennifer Anistoni korralikult ära. Nüüd nõuab näitlejatar mehele lähenemiskeeldu.

Meesterahvas sõitis läbi terve USA, et üles otsida Jennifer Aniston, kes viibis Los-Angelesis. Kohtudokumentide andmeil leidis politsei mehe 15-l juulil istumas oma autos ja näitlejatari ootamas. Kaasas oli tal terav ese ja isolatsiooniteip. Samuti oli tal kaasas märkmik täis erinevid märkmeid Anistoni kohta.

“Jen ütles mulle, et ta soovib, et minust saaks tema lapse isa,” kõlas üks neist Daily Mail andmetel. Peale selle oli meesterahvas oma auto peale Anistoni nime kraapinud.

Politsei jõudis mehele jälile pärast seda kui tema isa helistas ja hoiatas, et poeg on teel Los Angelesi poole, eesmärgiga üles otsida Jennifer Aniston. 24 aastase mehe käitumine hirmutas Anistoni ja ta taotles kohtult lähenemiskeelu väljaandmist.

“Ta on minuga agressiivselt isiklikku kontakti otsinud. Tema ebanormaalne ja kompulsiivne käitumine, jälitamine ja ähvardamine on tüütu ja ahistav,” kirjutas Aniston avalduses, mille ta esitas ühele kohtule Los Angelesis. Ta lisas, et meesterahva käitumine on “ekstreemselt piinarikas”: “Ma kardan iseenda ja mulle lähedalseisvate inimeste julgeoleku pärast.”

Kohtudokumentides kirjeldataks meesterahvast kui vaimuhaiget, kel seljataga vägivaldne minevik. Ta on korduvalt oma emale kallale tunginud ning usub end sugulane olevat mitmete tuntud inimestega, teiste hulgas Oprah Winfrey, Jay-Z ja Jennifer Lopez, kirjutab Daily Mail.

Pärast seda kui politsei mehe kinni oli võtnud, toimetati ta psühhiaatriahaiglasse.