Juuksur ja näitleja Lauri Pedaja(23) on üldsusele tuntuks saanud mitmel rindel. Ta on mänginud filmides “Klass”, “Ohver”, osalenud “Tantsud Tähtedega” kolmanda hooaja saates koos Kristina Tennokesega ning sellest aastast alates näitleb ta ka telesarjas “Ühikarotid”.

Hetkel peale juuksuri ameti Lauril muuks palju aega ei jää. “Alates augustist aga olen taas hõivatud “Ühikarottidega”. Muidugi üritan igal vabal hetkel ka võimalikult palju Tallinnast ära olla,” teatab ta. Näitlemise juurde sattus ta aga tänu oma emale. “Eks ikka ema tiris kõrvupidi jah,” täpsustab Lauri. Nii näitlemine kui ka juuksuri amet on Lauri jaoks ideaalsed, sest mõlemais on ühendatud nii töö kui ka hobi. “Kõik, mida inimesed nimetavad tööks, on minu jaoks hobi – juuksuritöö on hobi ja näitlejatöö on hobi,” seletab ta.

Tuntuks saamine ei anna Lauri sõnul talle eriti midagi. “Tuntus ei anna kunagi midagi juurde, kui, siis vihkajaid ja vastaseid ja see on ka kõik. Tuntus on mind muutnud vaid ettevaatlikumaks ja ma ei ole enam see vana hea spontaanne Lauri, kes varem,” nendib Lauri.